4 rum & kök

Bostadsnummer 6-1503

Status

Projekt

Brf Fjädermoln

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
6-1503
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
94.4 m²
Status
Såld

en fyra att trivas i

Så fort du kliver in på hallmattan känner du att det är här ni hör hemma. Hallen är generös i sina välkomnande ytor, sin skjutdörrsgarderob och praktiska klädhängare. Innanför hallen breder vardagsrum och kök ut sig, och ljuset flödar in från flera väderstreck. Från kökets matplats är det nära ut till ditt extra rum – balkongen. Den är hela åtta kvadratmeter stor och ligger i sydvästlig riktning. Det är där släkten mumsar oliver innan maten och det är här hela familjen äter frukost en ljummen sommarmorgon.

Köket löper i vinkel mot vardagsrummet, men har en mindre vägg som samtidigt fungerar som avskiljare. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Om du vill kan du lägga till en köksö där man lätt samlas för en mysig frukost eller en snabb kaffe när man är på språng.

I andra delen av lägenheten finns två av sovrummen. Det mindre av dem har en behändig skjutdörrsgarderob och stora ytor att möblera som man vill. Det stora sovrummet är på 14 kvadrat och har en stor, separat klädkammare. Det tredje sovrummet ligger i anslutning till hallen och är försett med två garderober.

Badrummet ligger mitt i lägenheten och är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett mindre badrum som är försett med wc och handfat. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd på vinden.

Välkommen hem. Och att göra din intresseanmälan!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.