välplanerade 75 kvadrat

En lång dag är till ända. Du öppnar dörren till ditt nya hem. Det trivsamma med din nya trea är att hallen alltid ser så städad ut. Det kan ha att göra med att den har en skjutdörrsgarderob längs ena hallväggen. Där hänger du av dig innan du går in i köket. Köket löper i vinkel mot vardagsrummet, men har en mindre vägg som samtidigt fungerar som avskiljare. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Om du vill kan du lägga till en köksö där man lätt samlas för en mysig frukost eller en snabb kaffe när man är på språng.

Hall, kök och vardagsrum utgör nästan halva lägenheten och det märks. Här flödar ljuset in från fönster och balkong. Balkongen är åtta kvadrat stor, med andra ord väl tilltagen och med plats för många gäster. Den ligger i nordvästlig riktning.
I andra delen av lägenheten finns de två sovrummen. Båda sovrummen är försedda med skjutdörrsgarderober och fönster i sydöstlig riktning. De har också nära till en lyxig klädkammare och badrummet. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd på vinden.

Välkommen hem. Och att göra din intresseanmälan!