Brf Fjädermoln - Gårdsvy
BRF FJADERMOLN 4ROK 15
BRF FJADERMOLN 4ROK 5
BRF FJADERMOLN 4ROK 11
BRF FJADERMOLN 4ROK 24
BRF FJADERMOLN 4ROK 4
BRF FJADERMOLN 4ROK 3
BRF FJADERMOLN 4ROK 1
BRF FJADERMOLN 4ROK 20
BRF FJADERMOLN 4ROK 12
BRF FJADERMOLN 4ROK 22
BRF FJADERMOLN 4ROK 13
BRF FJADERMOLN 4ROK 7
BRF FJADERMOLN 4ROK 8
BRF FJADERMOLN 4ROK 19
Brf Fjädermoln - Gården
Brf Fjädermoln - Gårdsvy
Brf Fjädermoln - Fasadvy_uteplats
Brf Fjädermoln - Flygbild
Brf Fjädermoln - Fasadvy
Brf Fjädermoln - Toppvy

4 rum & kök

Bostadsnummer 6-1203

I Länsmansgården bor du nära friluftsområde och 20 minuter till centrala Göteborg. Här hittar du nya, välplanerade och prisvärda lägenheter 1-5 rok.

Status

Försäljning pågår

Projekt

Fjädermoln

Område

Länsmansgården

Säljare

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
6-1203
Pris
2 840 000
Månadsavgift
5 677
Antal rum och kök
4
Tillträde
Sommar 2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
94.4 m²
Status
Såld

en fyra att trivas i

Så fort du kliver in på hallmattan känner du att det är här ni hör hemma. Hallen är generös i sina välkomnande ytor, sin skjutdörrsgarderob och praktiska klädhängare. Innanför hallen breder vardagsrum och kök ut sig, och ljuset flödar in från flera väderstreck. Från kökets matplats är det nära ut till ditt extra rum – balkongen. Den är hela åtta kvadratmeter stor och ligger i sydvästlig riktning. Det är där släkten mumsar oliver innan maten och det är här hela familjen äter frukost en ljummen sommarmorgon.

Köket löper i vinkel mot vardagsrummet, men har en mindre vägg som samtidigt fungerar som avskiljare. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Om du vill kan du lägga till en köksö där man lätt samlas för en mysig frukost eller en snabb kaffe när man är på språng.

I andra delen av lägenheten finns två av sovrummen. Det mindre av dem har en behändig skjutdörrsgarderob och stora ytor att möblera som man vill. Det stora sovrummet är på 14 kvadrat och har en stor, separat klädkammare. Det tredje sovrummet ligger i anslutning till hallen och är försett med två garderober.

Badrummet ligger mitt i lägenheten och är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett mindre badrum som är försett med wc och handfat. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd på vinden.

Välkommen hem. Och att göra din intresseanmälan!

Skulle du vilja bo här?

Du är välkommen att kontakta vår säljare direkt eller så gör du en intresseanmälan och så kontaktar vår säljare dig.

Närområdet

Länsmansgården är ett område som tillhör stadsdelen Västra Hisingen. Det är beläget mitt i naturen mellan city och havet, där en mångfald av kultur och språk utmärker stadsdelen. Stadsdelen har nära till både naturområden men också goda kommunikationer till centrala Göteborg, dit du tar dig på 15 minuter.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.