Brf Fjädermoln - Gårdsvy
BRF FJADERMOLN 4ROK 15
BRF FJADERMOLN 4ROK 5
BRF FJADERMOLN 4ROK 11
BRF FJADERMOLN 4ROK 24
BRF FJADERMOLN 4ROK 4
BRF FJADERMOLN 4ROK 3
BRF FJADERMOLN 4ROK 1
BRF FJADERMOLN 4ROK 20
BRF FJADERMOLN 4ROK 12
BRF FJADERMOLN 4ROK 22
BRF FJADERMOLN 4ROK 13
BRF FJADERMOLN 4ROK 7
BRF FJADERMOLN 4ROK 8
BRF FJADERMOLN 4ROK 19
Brf Fjädermoln - Gården
Brf Fjädermoln - Gårdsvy
Brf Fjädermoln - Fasadvy_uteplats
Brf Fjädermoln - Flygbild
Brf Fjädermoln - Fasadvy
Brf Fjädermoln - Toppvy

2 rum & kök, 55 m², lgh 6-1202, Fjädermoln

I Länsmansgården bor du nära friluftsområde och 20 minuter till centrala Göteborg. Här hittar du nya, välplanerade och prisvärda lägenheter 1-5 rok.

Status

Slutsålt

Område

Länsmansgården

Bostadsnummer
6-1202
Pris
1 845 000 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Flexibelt (det går att tillträda direkt)
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
55 m²
Status
Såld
L2 B

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 6-1202, 2 rum och kök om 55 m² på våning 3. Denna lägenhet kostar 1 845 000 kr och har en avgift på 0 kr.

När du kliver in din nya, trivsamma lägenhet slås du av flera saker. Hur välkomnande den känns, hur ljus den är och hur mycket plats det finns för ett liv här.

Hallen är öppen och försedd med en praktisk klädhängare. Därefter står du i det rymliga köket som är byggt i en trivsam vinkel. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. För den som vill finns möjlighet att lägga till en köksö. Det är ju så trivsamt att samlas där för en mysig frukost eller en snabb kaffe när man är på språng.

Vardagsrum och kök är sammanslagna i en generös och öppen planlösning. Vardagsrummet är luftigt och har direkt access till din balkong. Balkongen är på hela åtta kvadratmeter och ligger i sydöstlig riktning. Här har du mycket mys att se fram emot!

Sovrummet är försedd med en lyxig klädkammare. När du stänger dörren till klädkammaren har du hela tolv kvadrat att breda ut dig på. I badrummet finns wc, handfat, dusch och en kombimaskin för både tvätt och tork.

Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget vindsförråd.

Här kommer du säkerligen att trivas. Varmt välkommen att göra din intresseanmälan!

Har du frågor om lägenhet 6-1202 i Fjädermoln? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

I Länsmansgården bor du naturnära och bekvämt. På gångavstånd ligger friluftsområdena Svarte Mosse och Hisingsparken med mycket att upptäcka för hela familjen. Det finns bra kommunikationer med buss och spårvagn, och det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.