6053080 11

Härlig fyra med uteplats

Välkommen in i vår mest generösa lägenhet – fyran som kan bli ditt nya hem. Du har hela 89 kvadrat att skratta, umgås, äta och sova på.

I hallen möts du av en klädhängare och en garderob. Till vänster ligger ditt trivsamma kök och matplats. Köket har vita luckor och en mörk laminatbänkskiva. Det är utrustat med vitt kylskåp, vit frys, diskmaskin, induktionshäll och mikrovågsugn. Det finns också belysning under köksskåpen.

Köket är öppet mot ditt ljusa vardagsrum. Från vardagsrummet kommer du ut på din trivsamma uteplats. Här har du många utomhustimmar att se fram emot!

Du har tre sovrum i lägenheten. Det största ligger i anslutning till entrén och är inrett med fem garderober. De två andra sovrummen har båda utsikt åt samma håll som uteplatsen, och är rymliga nog för att få plats för skrivbord.

Du har två badrum. Det mindre är försett med wc och handfat. Det större badrummet är helkaklat och har wc, handfat, dusch, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd på vinden.

Välkommen till ditt smarta hem!