EH saffransgatan A_01 utan trad
EH saffransgatan D_01 lad
EH saffransgatan A_01 utan trad
EH saffransgatan C_01 utan trad
EH saffransgatan oversikt DJI0043 motSoder 01
EH saffransgatan B_01 (2)
EH saffransgatan oversikt DJI0058 motNorr 01 lad2
SAFFRANSBYN JPEG 26
SAFFRANSBYN JPEG 24
SAFFRANSBYN JPEG 27
SAFFRANSBYN JPEG 25
SAFFRANSBYN JPEG 23
SAFFRANSBYN JPEG 22
SAFFRANSBYN JPEG 20
SAFFRANSBYN JPEG 16
SAFFRANSBYN JPEG 14
SAFFRANSBYN JPEG 11
SAFFRANSBYN JPEG 10
SAFFRANSBYN JPEG 7
SAFFRANSBYN JPEG 4
SAFFRANSBYN JPEG 3

2 rum & kök, 59 m², lgh 53, Saffransbyn

Nya radhus med bostadsrätt i Gårdsten. Här bor du i radhus med en stor uteplats från 2-4 rum och kök.

Status

Slutsålt

Område

Gårdsten, Angered

Bostadsnummer
53
Pris
1 450 000 kr
Månadsavgift
3 822 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
59 m²
Status
Såld
Brf Saffransbyn - Jpg (24)

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 53, 2 rum och kök om 59 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 1 450 000 kr och har en avgift på 3 822 kr.

Här kommer du inte ha svårt att känna dig som hemma. När du öppnar dörren möts du av en öppen och välkomnande hall, försedd med klinker och praktisk klädhängare. Alldeles intill ingången kommer du in du hemmets hjärta – köket. Köksfönstret sitter ovanför diskbänk och arbetsytor, så du kan blicka ut över kvarteret samtidigt som du förbereder middagen.

Köket är ljust med vita släta luckor och infälld belysning under väggskåpen. Det är utrustat med kyl och frys, inbyggnadsugn, induktionshäll och diskmaskin. Innanför köket finns vardagsrummet som har ett härligt ljus från den rymliga uteplatsen på xx kvadratmeter. Här kan du skapa din egen grönskande oas och njuta av såväl grillkvällar som lata sommarmorgnar.

Vägg i vägg med vardagsrummet finns det sköna sovrummet. Här finns bra förvaring med stora skjutdörrsgarderober. Även sovrummet har utsikt över den egna uteplatsen. Mellan sovrummet och badrummet finns en rymlig klädkammare.

Det stora badrummet ligger precis vid entrén och har naturligt ljusinsläpp. Det har raka duschväggar i klarglas och är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Golvet i lägenheten är ekparkett och du har ett eget förråd precis vid entrén.

Välkommen hem!

Närområdet

Gårdsten i Angered är ett naturnära område med bra service och kommunikationer. Nu görs dessutom stora satsningar för att utveckla Gårdsten för framtiden. Bland annat genom ett nytt centrum och torg, nya gång- och cykelvägar och över 1 000 nyproducerade bostäder.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.