Brf Fjädermoln - Gårdsvy
BRF FJADERMOLN 4ROK 15
BRF FJADERMOLN 4ROK 5
BRF FJADERMOLN 4ROK 11
BRF FJADERMOLN 4ROK 24
BRF FJADERMOLN 4ROK 4
BRF FJADERMOLN 4ROK 3
BRF FJADERMOLN 4ROK 1
BRF FJADERMOLN 4ROK 20
BRF FJADERMOLN 4ROK 12
BRF FJADERMOLN 4ROK 22
BRF FJADERMOLN 4ROK 13
BRF FJADERMOLN 4ROK 7
BRF FJADERMOLN 4ROK 8
BRF FJADERMOLN 4ROK 19
Brf Fjädermoln - Gården
Brf Fjädermoln - Gårdsvy
Brf Fjädermoln - Fasadvy_uteplats
Brf Fjädermoln - Flygbild
Brf Fjädermoln - Fasadvy
Brf Fjädermoln - Toppvy

3 rum & kök, 75.5 m², lgh 4-1303, Fjädermoln

I Länsmansgården bor du nära friluftsområde och 20 minuter till centrala Göteborg. Här hittar du nya, välplanerade och prisvärda lägenheter 1-5 rok.

Status

Slutsålt

Område

Länsmansgården

Bostadsnummer
4-1303
Pris
2 370 000 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Flexibelt (det går att tillträda direkt)
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
75.5 m²
Status
Såld
L3 B

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 4-1303, 3 rum och kök om 75.5 m² på våning 4. Denna lägenhet kostar 2 370 000 kr och har en avgift på 0 kr.

En lång dag är till ända. Du öppnar dörren till ditt nya hem. Det trivsamma med din nya trea är att hallen alltid ser så städad ut. Det kan ha att göra med att den har en skjutdörrsgarderob längs ena hallväggen. Där hänger du av dig innan du går in i köket. Köket löper i vinkel mot vardagsrummet, men har en mindre vägg som samtidigt fungerar som avskiljare. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Om du vill kan du lägga till en köksö där man lätt samlas för en mysig frukost eller en snabb kaffe när man är på språng.

Hall, kök och vardagsrum utgör nästan halva lägenheten och det märks. Här flödar ljuset in från fönster och balkong. Balkongen är åtta kvadrat stor, med andra ord väl tilltagen och med plats för många gäster. Den ligger i nordvästlig riktning.
I andra delen av lägenheten finns de två sovrummen. Båda sovrummen är försedda med skjutdörrsgarderober och fönster i sydöstlig riktning. De har också nära till en lyxig klädkammare och badrummet. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd på vinden.

Välkommen hem. Och att göra din intresseanmälan!

Har du frågor om lägenhet 4-1303 i Fjädermoln? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

I Länsmansgården bor du naturnära och bekvämt. På gångavstånd ligger friluftsområdena Svarte Mosse och Hisingsparken med mycket att upptäcka för hela familjen. Det finns bra kommunikationer med buss och spårvagn, och det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.