3 rum & kök

Bostadsnummer 4-1301

Status

Projekt

Brf Fjädermoln

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
4-1301
Antal rum och kök
3
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
75.8 m²
Status
Såld

Din egen, generösa trea

Välkommen hem. Var börjar vi? Med den inbjudande hallen med skjutdörrsgarderob och praktisk klädhängare? Eller med hur ljus och välplanerad resten av dina sjuttiofem kvadrat är?

Bredvid hallen hittar du det mindre sovrummet. Det är ljust, är försett med en garderob och har plats för säng och skrivbord. Men det är nog längre in i lägenheten ni kommer vistas mest. Här finns nämligen det luftiga vardagsrummet med plats för många, och det välutrustade köket med utgång till din balkong. Balkongen är på hela åtta kvadratmeter och ligger i nordvästlig riktning. Det är där släkten mumsar oliver innan maten och det är här hela familjen äter frukost en ljummen sommarmorgon.

Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Köket är avgränsat från vardagsrummet med en halvvägg. Längst in i lägenheten hittar du det större sovrummet, tyst och lugnt. Längs ena väggen finns en skjutdörrsgarderob. Eftersom rummet är hela 15 kvadratmeter stort får du lätt plats med dubbelsäng och andra inredningsdetaljer.

Badrummet ligger i anslutning till hallen och är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd på vinden.

Varmt välkommen att göra din intresseanmälan!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.