2 rum & kök

Bostadsnummer 4-1202

Status

Projekt

Brf Fjädermoln

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
4-1202
Antal rum och kök
2
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
55 m²
Status
Såld

Livet i din nya tvåa

När du kliver in din nya, trivsamma lägenhet slås du av flera saker. Hur välkomnande den känns, hur ljus den är och hur mycket plats det finns för ett liv här.

Hallen är öppen och försedd med en praktisk klädhängare. Därefter står du i det rymliga köket som är byggt i en trivsam vinkel. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. För den som vill finns möjlighet att lägga till en köksö. Det är ju så trivsamt att samlas där för en mysig frukost eller en snabb kaffe när man är på språng.

Vardagsrum och kök är sammanslagna i en generös och öppen planlösning. Vardagsrummet är luftigt och har direkt access till din balkong. Balkongen är på hela åtta kvadratmeter och ligger i sydöstlig riktning. Här har du mycket mys att se fram emot!

Sovrummet är försedd med en lyxig klädkammare. När du stänger dörren till klädkammaren har du hela elva och en halv kvadratmeter att breda ut dig på. I badrummet finns wc, handfat, dusch och en kombimaskin för både tvätt och tork.

Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget vindsförråd.

Här kommer du säkerligen att trivas.

Varmt välkommen att göra din intresseanmälan!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.