Brf Fjädermoln - Gårdsvy
BRF FJADERMOLN 4ROK 15
BRF FJADERMOLN 4ROK 5
BRF FJADERMOLN 4ROK 11
BRF FJADERMOLN 4ROK 24
BRF FJADERMOLN 4ROK 4
BRF FJADERMOLN 4ROK 3
BRF FJADERMOLN 4ROK 1
BRF FJADERMOLN 4ROK 20
BRF FJADERMOLN 4ROK 12
BRF FJADERMOLN 4ROK 22
BRF FJADERMOLN 4ROK 13
BRF FJADERMOLN 4ROK 7
BRF FJADERMOLN 4ROK 8
BRF FJADERMOLN 4ROK 19
Brf Fjädermoln - Gården
Brf Fjädermoln - Gårdsvy
Brf Fjädermoln - Fasadvy_uteplats
Brf Fjädermoln - Flygbild
Brf Fjädermoln - Fasadvy
Brf Fjädermoln - Toppvy

3 rum & kök, 75.8 m², lgh 4-1101, Fjädermoln

I Länsmansgården bor du nära friluftsområde och 20 minuter till centrala Göteborg. Här hittar du nya, välplanerade och prisvärda lägenheter 1-5 rok.

Status

Slutsålt

Område

Länsmansgården

Bostadsnummer
4-1101
Pris
2 320 000 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Flexibelt (det går att tillträda direkt)
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
75.8 m²
Status
Såld
L3 D

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 4-1101, 3 rum och kök om 75.8 m² på våning 2. Denna lägenhet kostar 2 320 000 kr och har en avgift på 0 kr.

Välkommen hem. Var börjar vi? Med den inbjudande hallen med skjutdörrsgarderob och praktisk klädhängare? Eller med hur ljus och välplanerad resten av dina sjuttiofem kvadrat är?

Bredvid hallen hittar du det mindre sovrummet. Det är ljust, är försett med en garderob och har plats för säng och skrivbord. Men det är nog längre in i lägenheten ni kommer vistas mest. Här finns nämligen det luftiga vardagsrummet med plats för många, och det välutrustade köket med utgång till din balkong. Balkongen är på hela åtta kvadratmeter och ligger i nordvästlig riktning. Det är där släkten mumsar oliver innan maten och det är här hela familjen äter frukost en ljummen sommarmorgon.

Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Köket är avgränsat från vardagsrummet med en halvvägg. Längst in i lägenheten hittar du det större sovrummet, tyst och lugnt. Längs ena väggen finns en skjutdörrsgarderob. Eftersom rummet är hela 15 kvadratmeter stort får du lätt plats med dubbelsäng och andra inredningsdetaljer.

Badrummet ligger i anslutning till hallen och är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd på vinden.

Varmt välkommen att göra din intresseanmälan!

Har du frågor om lägenhet 4-1101 i Fjädermoln? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

I Länsmansgården bor du naturnära och bekvämt. På gångavstånd ligger friluftsområdena Svarte Mosse och Hisingsparken med mycket att upptäcka för hela familjen. Det finns bra kommunikationer med buss och spårvagn, och det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.