Brf Fjädermoln - Gårdsvy
BRF FJADERMOLN 4ROK 15
BRF FJADERMOLN 4ROK 5
BRF FJADERMOLN 4ROK 11
BRF FJADERMOLN 4ROK 24
BRF FJADERMOLN 4ROK 4
BRF FJADERMOLN 4ROK 3
BRF FJADERMOLN 4ROK 1
BRF FJADERMOLN 4ROK 20
BRF FJADERMOLN 4ROK 12
BRF FJADERMOLN 4ROK 22
BRF FJADERMOLN 4ROK 13
BRF FJADERMOLN 4ROK 7
BRF FJADERMOLN 4ROK 8
BRF FJADERMOLN 4ROK 19
Brf Fjädermoln - Gården
Brf Fjädermoln - Gårdsvy
Brf Fjädermoln - Fasadvy_uteplats
Brf Fjädermoln - Flygbild
Brf Fjädermoln - Fasadvy
Brf Fjädermoln - Toppvy

1 rum & kök, 35.1 m², lgh 4-1002, Fjädermoln

I Länsmansgården bor du nära friluftsområde och 20 minuter till centrala Göteborg. Här hittar du nya, välplanerade och prisvärda lägenheter 1-5 rok.

Status

Slutsålt

Område

Länsmansgården

Bostadsnummer
4-1002
Pris
1 395 000 kr
Månadsavgift
2 111 kr
Antal rum och kök
1
Tillträde
Flexibelt (det går att tillträda direkt)
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
35.1 m²
Status
Såld
L1 CU

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 4-1002, 1 rum och kök om 35.1 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 1 395 000 kr och har en avgift på 2 111 kr.

Den här ettan är kanske den smartaste vi har. För egentligen känns den mer som en tvåa. Den är förvånansvärt rymlig, den badar i ljus och har väl genomtänkta utrymmen. Här finns helt enkelt gott om plats för det lilla livet.

I hallen finns garderob och klädhängare och i badrummet wc, handfat, dusch och en kombimaskin för både tvätt och tork. Sovalkoven är smart avdelad från kök och vardagsrum med en halv vägg.

Vardagsrum och kök är sammanslagna i en öppen planlösning och vetter mot generösa fönster och din härliga och rejält tilltagna uteplats. Den ligger i sydöstligt läge där morgonsolen möter både dig och de flesta ytor i lägenheten.

Köket går i vinkel med flera avlastningsytor. Det är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Golvet är i ekparkett och på vinden har du ett eget förråd. 

Här är livet gott.

Varmt välkommen att göra din intresseanmälan!

Har du frågor om lägenhet 4-1002 i Fjädermoln? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

I Länsmansgården bor du naturnära och bekvämt. På gångavstånd ligger friluftsområdena Svarte Mosse och Hisingsparken med mycket att upptäcka för hela familjen. Det finns bra kommunikationer med buss och spårvagn, och det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.