EH saffransgatan A_01 utan trad
EH saffransgatan D_01 lad
EH saffransgatan A_01 utan trad
EH saffransgatan C_01 utan trad
EH saffransgatan oversikt DJI0043 motSoder 01
EH saffransgatan B_01 (2)
EH saffransgatan oversikt DJI0058 motNorr 01 lad2
SAFFRANSBYN JPEG 26
SAFFRANSBYN JPEG 24
SAFFRANSBYN JPEG 27
SAFFRANSBYN JPEG 25
SAFFRANSBYN JPEG 23
SAFFRANSBYN JPEG 22
SAFFRANSBYN JPEG 20
SAFFRANSBYN JPEG 16
SAFFRANSBYN JPEG 14
SAFFRANSBYN JPEG 11
SAFFRANSBYN JPEG 10
SAFFRANSBYN JPEG 7
SAFFRANSBYN JPEG 4
SAFFRANSBYN JPEG 3

3 rum & kök

Bostadsnummer 35

Nya radhus med bostadsrätt i Gårdsten. Här bor du i radhus med en stor uteplats från 2-4 rum och kök.

Status

Slutsålt

Projekt

Saffransbyn

Område

Gårdsten, Angered

Säljare

Camilla Englawik

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
35
Pris
1 825 000
Månadsavgift
4 535
Antal rum och kök
3
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
70 m²
Status
Såld
Brf Saffransbyn - Jpg (17) Ladda ner planlösning

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Härlig trea för livets goda stunder!

Visst är det en alldeles särskild känsla att komma hem? Redan när du hänger av dig i den klinkerförsedda hallen känner du den trivsamma värmen från köket. Det ligger alldeles bredvid ingången.

Här är det skönt att fixa mat för både vardag och fest. Blicka ut över kvarteret samtidigt som du förbereder middagen – köksfönstret sitter precis ovanför diskbänk och arbetsytor. Köket är ljust med vita släta luckor och infälld belysning under väggskåpen. Det är utrustat med kyl och frys, inbyggnadsugn, induktionshäll och diskmaskin.

Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum med en härlig rymd. Vardagsrummet badar i ljus och har utgång till er egen uteplats. Uteplatsen är rymlig med hela 24 kvadratmeter. Här kan du njuta av fågelkvitter till det nybryggda morgonkaffet.

Vägg i vägg med vardagsrummet finns det stora sovrummet. Även detta rum har utsikt över altanen. Här finns bra förvaring med stora skjutdörrsgarderober. Det lilla sovrummet ligger också i anslutning till vardagsrummet. Sovrummet har ljusinsläpp från två håll och är försett med en praktisk, fast monterad garderob.

Badrummet ligger precis vid entrén. Det har raka duschväggar i klarglas och är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Mellan sovrummet och badrummet finns en rymlig klädkammare. Golvet i lägenheten är ekparkett och ni har ett eget förråd vid entrén.

Välkommen hem!

Närområdet

Nordöstra Göteborg utgör en femtedel av Göteborgs yta. Här hittar du Lövgärdet och Gårdsten i norra delen, Gunnilse och Olofstorp i östra delen samt Angered centrum, Gårdsten och Hammarkullen i västra delen. De olika områdena har sina unika kvaliteter, men en sak har de gemensamt. De ligger alla i nära anslutning till natursköna områden i nordöstra Göteborg.

Göteborg gör just nu en stor satsning på levande och sammanhängande stadsmiljöer i nordöstra Göteborg. Så mycket som det nu byggs i stadsdelen har det inte gjorts på många år. Egnahemsbolaget bygger just nu bostadsrätter i Gårdsten och Lövgärdet.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.