2 rum & kök

Bostadsnummer 24-1201

Status

Projekt

Brf Makrillen

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
24-1201
Antal rum och kök
2
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
58 m²
Status
Såld

Tvåa med öppna ytor och balkong i söderläge

Välkommen in i din välplanerade tvåa. I hallen finns både garderob och klädhängare. Därefter går du antingen vänster för att komma in i sovrummet, höger för att ta dig in i kök och vardagsrum – eller rakt fram för att ta dig till badrummet.

Köket och vardagsrummet flyter ihop i en trevlig helhet. Köket är byggt i vinkel och utrustat med vitt kylskåp/frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag. Vardagsrummet är ljust och öppet och leder ut till din härliga balkong. Med sitt eftertraktade söderläge kommer du ha många härliga kvällar att se fram emot här.

Sovrummet är luftigt och har plats för dubbelsäng. Det är också inrett med en skjutdörrsgarderob, städskåp och en praktisk klädkammare.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Här kommer du att trivas!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i