3 rum & kök

Bostadsnummer 23-1303

Status

Projekt

Brf Makrillen

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
23-1303
Antal rum och kök
3
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
76 m²
Status
Såld

Fin trea med söderlägesbalkong mot innergården

Välkommen in i din härliga, välplanerade trea. I hallen finns både garderob, städskåp och klädhängare. Därefter kommer du in i en halvt öppen planlösning med kök och vardagsrum.

Köket är byggt i vinkel och har plats för en trivsam matplats. Köket är utrustat med vitt kylskåp, vit frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Kylskåp och frys utgör en avskiljande del mot vardagsrummet. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag.

Vardagsrummet är härligt inbjudande med plats för umgänge och med gott om ljusinsläpp från balkongen. Balkongen vetter mot innergården och ligger i härligt söderläge, så här har du ett extra rum att nyttja!

De två sovrummen ligger i andra änden av lägenheten. Det större är på tolv kvadrat och har en praktisk klädkammare i direkt anslutning. Det mindre sovrummet har två garderober.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Välkommen till ditt nya hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i