4 rum & kök

Bostadsnummer 23-1002

Status

Projekt

Brf Makrillen

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
23-1002
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
99 m²
Status
Såld

Välplanerad fyra med stor uteplats

Välkommen in i din smarta, välplanerade fyra. Här möts du av en trivsam hall med garderob, städskåp och klädhängare. Till din högra sida finner du två av sovrummen och till vänster hittar du in till den luftiga matplatsen och vardagsrummet.

Köket är utrustat med vitt kylskåp, vit frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag.

Vardagsrummet har plats för många och har ett härligt ljusinsläpp från uteplatsen. Och när vi ändå pratar om uteplatsen. Den är rejält tilltagen och ligger i sydöstligt läge, så här har du många utomhustimmar att se fram emot!

Intill vardagsrummet ligger det tredje sovrummet, inrett med ett linneskåp. Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i