Brf Makrillen - Gamlestan vy4
Makrillen
Makrillen
Makrillen
Makrillen
Makrillen
Makrillen
Makrillen
BRF MAKRILLEN 2ROK 3
BRF MAKRILLEN 4ROK 2
BRF MAKRILLEN 4ROK 3
BRF MAKRILLEN 4ROK 8
BRF MAKRILLEN 4ROK 15
BRF MAKRILLEN 4ROK 17
BRF MAKRILLEN 4ROK 19
BRF MAKRILLEN 4ROK 28
180613 Egnahemsbolaget BrfMakrillen Gamlestaden
Brf Makrillen - Gamlestan vy3
Toppvy - Brf Makrillen
Makrillen

4 rum & kök, 100 m², lgh 22-1402, Makrillen

Inflyttningsklara bostadsrätter med en varierad arkitektur, mysig innegård, spalounge med bastu och flera olika planlösningar att välja mellan.

Status

Slutsålt

Område

Gamlestaden

Bostadsnummer
22-1402
Pris
4 320 000 kr
Månadsavgift
5 932 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
100 m²
Status
Såld
B23

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 22-1402, 4 rum och kök om 100 m² på våning 4. Denna lägenhet kostar 4 320 000 kr och har en avgift på 5 932 kr.

Välkommen in i en helt unik lägenhet med stora ytor, charmiga takfönster och vackert snedtak. Från hallen och dess generösa förvaring kan du ta höger och komma in i lägenhetens öppna planlösning med kök och vardagsrum. Vardagsrummet är hela 22 kvadrat stort och köket ytterligare 17 kvadratmeter. Här finns två fönster och ett takfönster som förser ytan med ljus.

Köket är utrustat med vitt kylskåp/frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag.

De tre sovrummen ligger i andra änden av lägenheten. Det större är på 14 kvadrat, har en rymlig skjutdörrsgarderob och två takfönster. De mindre är på åtta, respektive sju kvadrat. Det finns en rymlig, gemensam klädkammare nära sovrummen.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många. Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet 22-1402 i Makrillen? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Lovisa Tjernberg

Telefon: 0723-885334

Har du frågor om lägenhet 22-1402 i Makrillen? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Jakob Larén

Telefon: 0708-205462

Jakob Larén

Närområdet

Gamlestaden i östra Göteborg är det perfekta området för dig som leva stadsliv, men ändå ha nära till naturen. Knappt tio minuters spårvagnsresa åt ena hållet tar dig till Göteborgs centrum, och fem minuter åt andra till Kvibergs stora naturområden.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Makrillen

Se alla bostäder i Makrillen