4 rum & kök

Bostadsnummer 22-1402

Status

Projekt

Brf Makrillen

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
22-1402
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
100 m²
Status
Såld

Etthundra kvadrat vindslägenhet med snedtak

Välkommen in i en helt unik lägenhet med stora ytor, charmiga takfönster och vackert snedtak. Från hallen och dess generösa förvaring kan du ta höger och komma in i lägenhetens öppna planlösning med kök och vardagsrum. Vardagsrummet är hela 22 kvadrat stort och köket ytterligare 17 kvadratmeter. Här finns två fönster och ett takfönster som förser ytan med ljus.

Köket är utrustat med vitt kylskåp/frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag.

De tre sovrummen ligger i andra änden av lägenheten. Det större är på 14 kvadrat, har en rymlig skjutdörrsgarderob och två takfönster. De mindre är på åtta, respektive sju kvadrat. Det finns en rymlig, gemensam klädkammare nära sovrummen.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många. Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i