Brf Makrillen - Gamlestan vy4

3 rum & kök

Bostadsnummer 22-1001

Status

Projekt

Brf Makrillen

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
22-1001
Antal rum och kök
3
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
75 m²
Status
Såld

Välplanerad trea med fantastisk uteplats i söderläge

Välkommen in i din smarta, välplanerade trea. I hallen finns både garderob, städskåp och klädhängare. På vänster sida ligger ditt separata vinkelkök med plats för en trivsam matplats. Köket är utrustat med vitt kylskåp, vit frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag.

I den här delen av lägenheten ligger också ett av dina två sovrum. Det är försett med ett linneskåp.

Vardagsrummet är luftigt och får ett vackert ljusinsläpp från uteplatsen. Och när vi ändå pratar om uteplatsen. Det här är en riktig pärla! Den är på hela 16 kvadrat och ligger i härligt söderläge. Det större av sovrummen är tolv kvadratmeter och försett med en garderob. Det finns också en praktisk klädkammare i mitten av lägenheten.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Välkommen till ditt nya hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i