4 rum & kök

Bostadsnummer 21-1203

Status

Projekt

Brf Makrillen

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
21-1203
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
89 m²
Status
Såld

Välplanerad fyra med balkong i sydvästligt läge

Välkommen in i din smarta, välplanerade fyra. Här möts du av en trivsam hall med garderob, städskåp och klädhängare. Därefter ligger två av sovrummen i fil med köket. Det större av dem har en praktisk klädkammare. Köket är luftigt och byggt i vinkel med matplats. Köket är utrustat med vitt kylskåp, vit frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag.

Vardagsrummet har plats för många och har ett härligt ljusinsläpp från balkongen. Och när vi ändå pratar om balkongen. Den är rejält tilltagen och ligger i sydvästligt läge, så här har du många utomhustimmar att se fram emot!

Intill vardagsrummet ligger det tredje sovrummet, inrett med två garderober. Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många.

Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i