Brf Makrillen - Vardagsrum

Välplanerad fyra med uteplats i sydvästligt läge

Välkommen in i din smarta, välplanerade fyra. Här möts du av en trivsam hall med garderob, städskåp och klädhängare. Därefter ligger två av sovrummen i fil med köket. Köket är luftigt och byggt i vinkel med matplats. Köket är utrustat med vitt kylskåp, vit frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag.

Vardagsrummet har plats för många och har ett härligt ljusinsläpp från uteplatsen. Och när vi ändå pratar om uteplatsen. Den är rejält tilltagen och ligger i sydvästligt läge, så här har du många utomhustimmar att se fram emot!

Intill vardagsrummet ligger det tredje sovrummet, inrett med två garderober. Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många.

Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Välkommen hem!

Hej.

Under kommande helg, 17-18 april, kan det förekomma driftstörningar som gör webben otillgänglig under korta perioder pga serverunderhåll. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse.