Trea med öppna och ljusa ytor

Stig in i denna luftiga trerummare! Här hänger du av dig dina ytterkläder i hallens stora skjutdörrsgarderob som rymmer det mesta. Vidare in i lägenheten möts du av det öppna köket med härligt ljusinsläpp från lägenhetens stora glaspartier. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, vita vitvaror, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Det grå kaklet bryter mjukt av de vita skåpsluckorna.

I detta hem suddas rumsgränserna ut och i anslutning till kök finner du både matplats och vardagsrum. Under dina fötter ligger en trevlig trestavsparkett, som återfinns i alla rum förutom hall och badrum. I vardagsrummet har du gott om plats för soffgrupp och TV och härifrån når du dessutom den stora balkongen där du har många härliga utomhustimmar att se fram emot.

Strax innanför hallen ligger det helkaklade badrummet som är smakfullt inrett med grått spegelskåp och grå kommod. I badrummet finns också både tvättmaskin och torktumlare.

I de två sovrummen har du tillgång till genomtänkta förvaringslösningar i form av generöst tilltagna skjutdörrsgarderober. Den smarta förvaringen är verkligen utmärkande för denna trea – här finns plats för allt du tycker om.

Alla lägenheter har tillgång till eget förråd, övernattningslokal, garage samt gemensam relaxavdelning med bland annat bastu.

Välkommen hem!