EH saffransgatan A_01 utan trad
EH saffransgatan D_01 lad
EH saffransgatan A_01 utan trad
EH saffransgatan C_01 utan trad
EH saffransgatan oversikt DJI0043 motSoder 01
EH saffransgatan B_01 (2)
EH saffransgatan oversikt DJI0058 motNorr 01 lad2
SAFFRANSBYN JPEG 26
SAFFRANSBYN JPEG 24
SAFFRANSBYN JPEG 27
SAFFRANSBYN JPEG 25
SAFFRANSBYN JPEG 23
SAFFRANSBYN JPEG 22
SAFFRANSBYN JPEG 20
SAFFRANSBYN JPEG 16
SAFFRANSBYN JPEG 14
SAFFRANSBYN JPEG 11
SAFFRANSBYN JPEG 10
SAFFRANSBYN JPEG 7
SAFFRANSBYN JPEG 4
SAFFRANSBYN JPEG 3

4 rum & kök

Bostadsnummer 17

Nya radhus med bostadsrätt i Gårdsten. Här bor du i radhus med en stor uteplats från 2-4 rum och kök.

Status

Slutsålt

Projekt

Saffransbyn

Område

Gårdsten, Angered

Säljare

Camilla Englawik

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
17
Pris
2 625 000
Månadsavgift
6 608
Antal rum och kök
4
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
102 m²
Status
Såld
Brf Saffransbyn - Jpg (13) Ladda ner planlösning

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Säg hej till ert nya radhus!

Ett eget hem är guld värt – och här kommer ni trivas. Välkomna in i ert nya radhus med gott om plats för både familj och vänner. Redan i den klinkerförsedda entrén möts du av det rymliga köket, med matplats som vetter mot kvarteret utanför.

Köket är ljust med vita släta luckor och infälld belysning under väggskåpen. Arbetsytorna är rejäla – här är det härligt att laga mat! När du står vid spisen har du utsikt över både vardagsrummet och altanen. Köket är utrustat med kyl och frys, inbyggnadsugn, induktionshäll och diskmaskin.

Tack vare den öppna planlösningen får nedre våningen ljusinsläpp från flera håll och en skön rymd. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matsalsbord för de tillfällen ni vill bjuda fler på middag. Man låter gärna dörren stå på glänt till den egna uteplatsen. Där kan ni njuta av såväl grillkvällar som härligt lata sommardagar. Altanen är på 23 kvm i västligt läge.

Går du uppför trappan kommer du till övervåningen och radhusets tre sovrum. I alla sovrum finns det gott om förvaringsutrymmen med fast monterade garderober. Ute i övervåningens hall finns även en rymlig klädkammare.

Radhuset har två badrum, ett på nedre plan och ett på övre plan. Båda är helkaklade med duschväggar i klarglas. Det mindre badrummet har ett praktiskt städskåp, det större badrummet har tvättmaskin och torktumlare. Golvet i radhuset är i ekparkett och ni har ett eget förråd vid entrén.

Välkomna hem!

Närområdet

Nordöstra Göteborg utgör en femtedel av Göteborgs yta. Här hittar du Lövgärdet och Gårdsten i norra delen, Gunnilse och Olofstorp i östra delen samt Angered centrum, Gårdsten och Hammarkullen i västra delen. De olika områdena har sina unika kvaliteter, men en sak har de gemensamt. De ligger alla i nära anslutning till natursköna områden i nordöstra Göteborg.

Göteborg gör just nu en stor satsning på levande och sammanhängande stadsmiljöer i nordöstra Göteborg. Så mycket som det nu byggs i stadsdelen har det inte gjorts på många år. Egnahemsbolaget bygger just nu bostadsrätter i Gårdsten och Lövgärdet.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.