Brf Makrillen - Gamlestan vy4
Makrillen
Makrillen
Makrillen
Makrillen
Makrillen
Makrillen
Makrillen
BRF MAKRILLEN 2ROK 3
BRF MAKRILLEN 4ROK 2
BRF MAKRILLEN 4ROK 3
BRF MAKRILLEN 4ROK 8
BRF MAKRILLEN 4ROK 15
BRF MAKRILLEN 4ROK 17
BRF MAKRILLEN 4ROK 19
BRF MAKRILLEN 4ROK 28
180613 Egnahemsbolaget BrfMakrillen Gamlestaden
Brf Makrillen - Gamlestan vy3
Toppvy - Brf Makrillen
Makrillen

4 rum & kök, 84 m², lgh 14-1603, Makrillen

Inflyttningsklara bostadsrätter med en varierad arkitektur, mysig innegård, spalounge med bastu och flera olika planlösningar att välja mellan.

Status

Slutsålt

Område

Gamlestaden

Bostadsnummer
14-1603
Pris
4 160 000 kr
Månadsavgift
4 978 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
6
Yta
84 m²
Status
Såld
A16

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 14-1603, 4 rum och kök om 84 m² på våning 6. Denna lägenhet kostar 4 160 000 kr och har en avgift på 4 978 kr.

Det är något speciellt att komma hem. Här möts du av en trivsam hall med skjutdörrsgarderob och klädhängare. Därefter öppnar lägenheten upp sig i en generös planlösning där kök och vardagsrum bildar ett stort rum.

Köket är byggt i vinkel och har plats för en avskild matplats. Köket är utrustat med vitt kylskåp, vit frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag. I kökets bortre del finns även en praktisk klädkammare för förvaring.

Vardagsrummet är luftigt och inbjudande med plats för umgänge och med gott om ljusinsläpp från balkongen. Härifrån öppnar du dörren till din balkong som ligger skönt skyddad i härligt söderläge.

De tre sovrummen ligger i andra änden av lägenheten. Det största är på tolv kvadrat och de två mindre på åtta och sju kvadrat. Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om lägenhet 14-1603 i Makrillen? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Lovisa Tjernberg

Telefon: 0723-885334

Har du frågor om lägenhet 14-1603 i Makrillen? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Jakob Larén

Telefon: 0708-205462

Jakob Larén

Närområdet

Gamlestaden i östra Göteborg är det perfekta området för dig som leva stadsliv, men ändå ha nära till naturen. Knappt tio minuters spårvagnsresa åt ena hållet tar dig till Göteborgs centrum, och fem minuter åt andra till Kvibergs stora naturområden.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Makrillen

Se alla bostäder i Makrillen