Brf Makrillen - sovrum

Rymlig trea med balkong i söderläge

Välkommen in i din smarta, välplanerade trea. I hallen finns både garderob, städskåp och klädhängare. Därefter kommer du in i en generöst öppen planlösning där kök och vardagsrum flyter ihop i en trevlig helhet. 

Köket är byggt i vinkel och har plats för en trivsam matplats. Köket är utrustat med vitt kylskåp, vit frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag. 

Vardagsrummet är luftigt och inbjudande med plats för umgänge och med gott om ljusinsläpp från balkongen. Och när vi ändå pratar om balkongen. Den är rejält tilltagen, är skyddad från vind och ligger i härligt söderläge, så här har du ett extra rum att nyttja! 

De två sovrummen ligger i andra änden av lägenheten. Det större är på 14 kvadrat och det mindre på sju. Båda har tillgång till en större klädkammare. Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Välkommen till ditt nya hem!