4 rum & kök

Bostadsnummer 14-1303

Status

Projekt

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
14-1303
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
84 m²
Status
Såld
A16

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

kvadratsmart fyra med stort kök och balkong i söderläge

Det är något speciellt att komma hem. Här möts du av en trivsam hall med skjutdörrsgarderob och klädhängare. Därefter öppnar lägenheten upp sig i en generös planlösning där kök och vardagsrum bildar ett stort rum.

Köket är byggt i vinkel och har plats för en avskild matplats. Köket är utrustat med vitt kylskåp, vit frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag. I kökets bortre del finns även en praktisk klädkammare för förvaring.

Vardagsrummet är luftigt och inbjudande med plats för umgänge och med gott om ljusinsläpp från balkongen. Härifrån öppnar du dörren till din balkong som ligger skönt skyddad i härligt söderläge.

De tre sovrummen ligger i andra änden av lägenheten. Det största är på tolv kvadrat och de två mindre på åtta och sju kvadrat. Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Välkommen till ditt nya hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.