1 rum & kök

Bostadsnummer 13-1102

Status

Projekt

Brf Makrillen

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
13-1102
Antal rum och kök
1
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
40 m²
Status
Såld

Vår mest generösa etta

Den här ettan på hela 40 kvadrat är fantastiskt smart planerad. I hallen finns en skjutdörrsgarderob som ger ett städat intryck. Därefter kommer du direkt in i lägenhetens öppna planlösning med kök, vardagsrum och sovalkov. Vardagsrummet är hela 22 kvadrat stort och har ett generöst ljusinsläpp. Det är också härifrån du går ut på din väl tilltagna balkong.

Köket är utrustat med vitt kylskåp/frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag.

Sovalkoven är funktionellt avskild från den öppna ytan och har en praktisk skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden.

Njut av vardagen i din luftiga lägenhet!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i