SAFFRANSBYN JPEG 29

Härlig trea för livets goda stunder!

Visst är det en alldeles särskild känsla att komma hem? Redan när du hänger av dig i den klinkerförsedda hallen känner du den trivsamma värmen från köket. Det ligger alldeles bredvid ingången.

Här är det skönt att fixa mat för både vardag och fest. Blicka ut över kvarteret samtidigt som du förbereder middagen – köksfönstret sitter precis ovanför diskbänk och arbetsytor. Köket är ljust med vita släta luckor och infälld belysning under väggskåpen. Det är utrustat med kyl och frys, inbyggnadsugn, induktionshäll och diskmaskin.

Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum med en härlig rymd. Vardagsrummet badar i ljus och har utgång till er egen uteplats. Uteplatsen är rymlig med hela 24 kvadratmeter. Här kan du njuta av fågelkvitter till det nybryggda morgonkaffet.

Vägg i vägg med vardagsrummet finns det stora sovrummet. Även detta rum har utsikt över altanen. Här finns bra förvaring med stora skjutdörrsgarderober. Det lilla sovrummet ligger också i anslutning till vardagsrummet. Sovrummet har ljusinsläpp från två håll och är försett med en praktisk, fast monterad garderob.

Badrummet ligger precis vid entrén. Det har raka duschväggar i klarglas och är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Mellan sovrummet och badrummet finns en rymlig klädkammare. Golvet i lägenheten är ekparkett och ni har ett eget förråd vid entrén.

Välkommen hem!

Hej.

Under kommande helg, 17-18 april, kan det förekomma driftstörningar som gör webben otillgänglig under korta perioder pga serverunderhåll. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse.