Brf Makrillen - Gamlestan vy4

4 rum & kök

Bostadsnummer 11-1401

Status

Projekt

Brf Makrillen

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
11-1401
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
93 m²
Status
Såld

Härlig fyra med två badrum och stor balkong i söderläge

Välkommen in i din öppna, välplanerade fyra. Efter att du hängt av dig i hallen kommer du in i en generöst öppen planlösning där kök och vardagsrum flyter ihop i en trevlig helhet.

Köket är byggt i vinkel och har plats för en separat matplats. Köket är utrustat med vitt kylskåp, vit frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag.

Vardagsrummet är luftigt och inbjudande med plats för umgänge och med gott om ljusinsläpp från balkongen. Och när vi ändå pratar om balkongen. Dess åtta kvadrat gör den sannerligen till ett extra rum under sommarhalvåret. Den ligger också skyddad från vind och i härligt söderläge!

Två av sovrummen ligger i andra änden av lägenheten. Det större är på 13 kvadrat och det mindre på elva. Det större är försett med klädkammare. Det tredje sovrummet ligger i anslutning till hallen och har också en egen klädkammare.

Badrummet är helkaklat och inrett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Välkommen till ett hem att trivas i!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i