Brf Makrillen -  Vy4 08.00

3 rum & kök

Bostadsnummer 11-1103

Status

Projekt

Brf Makrillen

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
11-1103
Antal rum och kök
3
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
79 m²
Status
Till salu

Härligt öppen trea med balkong i söderläge

Det är något speciellt att komma hem. Här möts du av en trivsam hall med garderob, städskåp och klädhängare. Därefter öppnar lägenheten upp sig i en generös planlösning där kök och vardagsrum bildar ett stort rum.

Köket är byggt i vinkel och har plats för en avskild matplats. Köket är utrustat med vitt kylskåp, vit frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita med rostfria handtag.

Vardagsrummet är luftigt och inbjudande med plats för umgänge och med gott om ljusinsläpp från balkongen. Och när vi ändå pratar om balkongen. Den är rejält tilltagen, är skyddad från vind och ligger i härligt söderläge, så här har du ett extra rum att nyttja!

De två sovrummen ligger i andra änden av lägenheten. Det större är på 13 kvadrat och det mindre på åtta. En rymlig skjutdörrsgarderob finns utanför sovrummen. Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Fönsterbänkarna i lägenheten är i gråmelerad natursten.

Alla lägenheter har ett förråd i källaren eller på vinden. Välkommen till ditt nya hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i