Brf Fjädermoln - Gårdsvy
BRF FJADERMOLN 4ROK 15
BRF FJADERMOLN 4ROK 5
BRF FJADERMOLN 4ROK 11
BRF FJADERMOLN 4ROK 24
BRF FJADERMOLN 4ROK 4
BRF FJADERMOLN 4ROK 3
BRF FJADERMOLN 4ROK 1
BRF FJADERMOLN 4ROK 20
BRF FJADERMOLN 4ROK 12
BRF FJADERMOLN 4ROK 22
BRF FJADERMOLN 4ROK 13
BRF FJADERMOLN 4ROK 7
BRF FJADERMOLN 4ROK 8
BRF FJADERMOLN 4ROK 19
Brf Fjädermoln - Gården
Brf Fjädermoln - Gårdsvy
Brf Fjädermoln - Fasadvy_uteplats
Brf Fjädermoln - Flygbild
Brf Fjädermoln - Fasadvy
Brf Fjädermoln - Toppvy

4 rum & kök, 94.3 m², lgh 1-1204, Fjädermoln

I Länsmansgården bor du nära friluftsområde och 20 minuter till centrala Göteborg. Här hittar du nya, välplanerade och prisvärda lägenheter 1-5 rok.

Status

Slutsålt

Område

Länsmansgården

Bostadsnummer
1-1204
Pris
2 840 000 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Flexibelt (det går att tillträda direkt)
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
94.3 m²
Status
Såld
L4 A

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 1-1204, 4 rum och kök om 94.3 m² på våning 3. Denna lägenhet kostar 2 840 000 kr och har en avgift på 0 kr.

Så fort du kliver in på hallmattan känner du att det är här ni hör hemma. Hallen är generös i sina välkomnande ytor, sin skjutdörrsgarderob och praktiska klädhängare. Innanför hallen breder vardagsrum, kök och ditt extra rum – balkongen – ut sig. Den är hela åtta kvadratmeter stor och ligger i nordvästlig riktning. Här kan du bjuda på en drink innan maten och det är här hela familjen äter frukost en ljummen sommarmorgon.

Köket löper i vinkel mot vardagsrummet, men har en mindre vägg som samtidigt fungerar som avskiljare. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Om du vill kan du lägga till en köksö där man lätt samlas för en mysig frukost eller en snabb kaffe när man är på språng.

I andra delen av lägenheten finns två av sovrummen. Det mindre av dem har en behändig skjutdörrsgarderob och stora ytor att möblera som man vill. Det stora sovrummet är på 14 kvadrat och har en stor, separat klädkammare. Det tredje sovrummet ligger i anslutning till hallen och är försett med två garderober.

Badrummet ligger mitt i lägenheten och är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett mindre badrum som är försett med wc och handfat. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd på vinden.

Välkommen hem. Och att göra din intresseanmälan!

Har du frågor om lägenhet 1-1204 i Fjädermoln? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

I Länsmansgården bor du naturnära och bekvämt. På gångavstånd ligger friluftsområdena Svarte Mosse och Hisingsparken med mycket att upptäcka för hela familjen. Det finns bra kommunikationer med buss och spårvagn, och det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.