Brf Sisjöhöjd - Fasad (2)
Sisjödal-
Sisjödal 0002
Sisjödal 0045
Sisjödal 0056
Sisjödal 0065
Sisjödal 9907
Sisjödal 9894
Brf Sisjöhöjd - Fasad
Brf Sisjöhöjd - Fasad (6)
Brf Sisjöhöjd - Fasad (3)
Brf Sisjöhöjd - Fasad (1)
Brf Sisjöhöjd - Badrum
Brf Sisjöhöjd - Kök 3 rok
Brf Sisjöhöjd - Kök 4 rok
Brf Sisjöhöjd - Relaxavdelning
Brf Sisjöhöjd- Skonhetsbild exteriort
Brf Sisjöhöjd - Sovrum 3 rok
Brf Sisjöhöjd - Sovrum vuxna 3 rok
Brf Sisjöhöjd - Vardagsrum 3 rok
Brf Sisjöhöjd - Vardagsrum 4 rok

4 rum & kök, 99 m², lgh 1-1203, Brf Sisjöhöjd

I Sisjön har vi byggt 36 välplanerade bostadsrättslägenhete med närhet till handel, natur, sjö och hav. Färdigställt och slutsålt.

Status

Avslutat

Område

Sisjön, Askim

Bostadsnummer
1-1203
Pris
4 895 000 kr
Månadsavgift
4 790 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Från 2020-04-06
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
99 m²
Status
Såld
Brf Sisjöhöjd - planskiss 4 rok

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 1-1203, 4 rum och kök om 99 m² på våning 2. Denna lägenhet kostar 4 895 000 kr och har en avgift på 4 790 kr.

Välkommen in i denna välplanerade fyra! I hallen möts du av en ovanligt rymlig skjutdörrsgarderob med plats för vinterns stora ytterkläder. Rakt in i lägenheten finner du sovrummen. Här finns möjlighet för dig att välja hur väggen ska placeras beroende på hur många och hur stora sovrum du önskar.

I lägenhetens andra del ligger kök, matplats och vardagsrum i en öppen och luftig planlösning. Köket är välutrustat med induktionshäll, diskmaskin, vita vitvaror, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita och kaklet är smakfullt grått. Den rymliga matplatsen bjuder in till många trevliga middagsstunder med dina nära och kära.

Från vardagsrummet når du hemmets pärla – den stora hörnbalkongen. Här finns gott om plats för utomhusmöbler som förvandlar balkongen till ett extra rum. Balkongen sträcker sig runt husets hörn och gör att du har många soliga timmar att se fram emot här.

Lägenheten har två badrum. Båda är helkaklade, har dusch och är inredda med grått spegelskåp och grå kommod. I det större badrummet finns också både tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har tillgång till eget förråd, övernattningslokal, garage samt gemensam relaxavdelning med bland annat bastu.

Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Brf Sisjöhöjd

Se alla bostäder i Brf Sisjöhöjd