Fyra med balkong i både söder- och västerläge

Välkommen in i denna välplanerade fyra! I hallen möts du av en ovanligt rymlig skjutdörrsgarderob med plats för vinterns stora ytterkläder. Rakt in i lägenheten finner du sovrummen. Här finns möjlighet för dig att välja hur väggen ska placeras beroende på hur många och hur stora sovrum du önskar.

I lägenhetens andra del ligger kök, matplats och vardagsrum i en öppen och luftig planlösning. Köket är välutrustat med induktionshäll, diskmaskin, vita vitvaror, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita och kaklet är smakfullt grått. Den rymliga matplatsen bjuder in till många trevliga middagsstunder med dina nära och kära.

Från vardagsrummet når du hemmets pärla – den stora hörnbalkongen. Här finns gott om plats för utomhusmöbler som förvandlar balkongen till ett extra rum. Balkongen sträcker sig runt husets hörn och gör att du har många soliga timmar att se fram emot här.

Lägenheten har två badrum. Båda är helkaklade, har dusch och är inredda med grått spegelskåp och grå kommod. I det större badrummet finns också både tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har tillgång till eget förråd, övernattningslokal, garage samt gemensam relaxavdelning med bland annat bastu.

Välkommen hem!