Smart tvåa med hörnbalkong

Till denna härliga tvårummare är det skönt att komma hem. Den öppna planlösningen gör att ytorna känns luftiga och de stora fönstren ger ditt hem ett härligt ljusinsläpp. Här hänger du av dig ytterkläderna i hallens skjutdörrsgarderob.

Längre in i lägenheten hittar du direkt köket som är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, vita vitvaror, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita och kaklet är smakfullt grått. Vid det stora fönstret i köket hittar du en given matplats där du kan se fram emot många trevliga middagar.

I ditt rymliga vardagsrum finns gott om plats för soffgrupp och tv. Härifrån når du också din fantastiska balkong, som kanske blir din favoritplats i hemmet. Balkongen sträcker sig runt husets hörn och gör att du får njuta av många härliga soltimmar.

Lägenhetens sovrum är ljust och utrustat med smart förvaring i form av en generöst tilltagen skjutdörrsgarderob. Även ditt badrum är praktiskt inrett med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också ett grått spegelskåp, grå kommod, wc, handfat och dusch. Det är klinker i hall och badrum och trestavsparkett i resten av hemmet.

Alla lägenheter har tillgång till eget förråd, övernattningslokal, garage samt gemensam relaxavdelning med bland annat bastu.

Välkommen hem till din fina tvåa!