Brf Sisjöhöjd - Fasad (2)
Sisjödal-
Sisjödal 0002
Sisjödal 0045
Sisjödal 0056
Sisjödal 0065
Sisjödal 9907
Sisjödal 9894
Brf Sisjöhöjd - Fasad
Brf Sisjöhöjd - Fasad (6)
Brf Sisjöhöjd - Fasad (3)
Brf Sisjöhöjd - Fasad (1)
Brf Sisjöhöjd - Badrum
Brf Sisjöhöjd - Kök 3 rok
Brf Sisjöhöjd - Kök 4 rok
Brf Sisjöhöjd - Relaxavdelning
Brf Sisjöhöjd- Skonhetsbild exteriort
Brf Sisjöhöjd - Sovrum 3 rok
Brf Sisjöhöjd - Sovrum vuxna 3 rok
Brf Sisjöhöjd - Vardagsrum 3 rok
Brf Sisjöhöjd - Vardagsrum 4 rok

2 rum & kök, 61 m², lgh 1-1102, Brf Sisjöhöjd

I Sisjön har vi byggt 36 välplanerade bostadsrättslägenhete med närhet till handel, natur, sjö och hav. Färdigställt och slutsålt.

Status

Avslutat

Område

Sisjön, Askim

Bostadsnummer
1-1102
Pris
2 865 000 kr
Månadsavgift
2 951 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Från 2020-04-06
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
61 m²
Status
Såld
Brf Sisjöhöjd - planskiss 2 rok (3)

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 1-1102, 2 rum och kök om 61 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 2 865 000 kr och har en avgift på 2 951 kr.

Till denna härliga tvårummare är det skönt att komma hem. Den öppna planlösningen gör att ytorna känns luftiga och de stora fönstren ger ditt hem ett härligt ljusinsläpp. Här hänger du av dig ytterkläderna i hallens skjutdörrsgarderob.

Längre in i lägenheten hittar du direkt köket som är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, vita vitvaror, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är släta och vita och kaklet är smakfullt grått. Vid det stora fönstret i köket hittar du en given matplats där du kan se fram emot många trevliga middagar.

I ditt rymliga vardagsrum finns gott om plats för soffgrupp och tv. Härifrån når du också din fantastiska balkong, som kanske blir din favoritplats i hemmet. Balkongen sträcker sig runt husets hörn och gör att du får njuta av många härliga soltimmar.

Lägenhetens sovrum är ljust och utrustat med smart förvaring i form av en generöst tilltagen skjutdörrsgarderob. Även ditt badrum är praktiskt inrett med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också ett grått spegelskåp, grå kommod, wc, handfat och dusch. Det är klinker i hall och badrum och trestavsparkett i resten av hemmet.

Alla lägenheter har tillgång till eget förråd, övernattningslokal, garage samt gemensam relaxavdelning med bland annat bastu.

Välkommen hem till din fina tvåa!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Brf Sisjöhöjd

Se alla bostäder i Brf Sisjöhöjd