UTBY – FJÄLLBO PARK / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL)
Egnahemsbolaget kommer att använda dina ifyllda personuppgifter för att kunna kontakta dig angående det intresse du visat för våra bostäder. Har du anmält intresse för ett specifikt objekt som är ute till försäljning kommer vår säljare att kontakta dig.

Har du anmält intresse för något av våra kommande områden eller mer generellt intresse för framtida bostäder kommer du att få vårt nyhetsbrev samt information när försäljningsstart närmar sig för den typ av bostad du är intresserad av.

Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser. De kommer dock inte att lämnas ut till tredje part för oönskad reklam eller dylikt.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att gratis en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Skicka en begäran till hemsidespost@egnahemsbolaget.se eller Göteborgs Egnahems AB, Box 4034, 422 04 Hisings Backa.

Säljare

Helen Bergendahl

Telefon:

Mobil:

Maila Helen

Utby – Fjällbo Park

Bo nära friluftsliv och äventyr

Fjällbo Park mellan Kviberg och Utby är ett område med blandad bebyggelse av villor, radhus och flerfamiljshus. Här ska vi bygga ca 60 lägenheter med bostadsrätt i olika storlekar, 1-4 rum och kök. Servicen i form av skolor, förskolor och kollektivtrafik är väl utbyggd och alldeles intill finns ett populärt friluftsområde, känt för sina grottor och klättringsleder.

Planerad säljstart 2019 och inflyttning från 2020.

Förtätning av inbott område
De första villorna började byggas här runt 1910 och sedan dess har det tillkommit såväl friliggande hus och radhus som flerfamiljshus. Det som gett namn till området är fattighuset Fjällbohemmet, som öppnade 1939 och senare bytte namn till Fjällbo Park. Idag inrymmer byggnaderna bland annat skola, äldreboende och bostäder.

Fjällbo Park är alltså ett inbott område och de nya bostäderna byggs på outnyttjad mark. Egnahemsbolagets 60 lägenheter kommer att byggas i tre nya hus mitt i området.

Granne med friluftsområde
Fjällbo Park gränsar till Fjällbo Ängar och Fjällboberget. Här finns naturstigar, små grottor och runt 180 klättringsleder med varierande svårighetsgrad. En fem kilometer lång led binder samman Fjällbo med naturen i Bergsjön.

Service och kommunikationer
Idag finns här grundskola samt kommunala och fristående förskolor. Förskolan planeras att byggas ut. Service som vårdcentral, bibliotek, butiker med mera finns i Gamlestaden, Munkebäckstorg, Bergsjön och Allum i Partille.

Från Fjällbo Park går flera busslinjer in till centrum och det finns gott om gång- och cykelvägar inom området.

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet och ger dig en större möjlighet att få just din drömlägenhet. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Projektstatus för Utby – Fjällbo Park:

Detaljplaneprocessen
FAKTA / Utby – Fjällbo Park
  • Antal bostäder 60 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×