Jobba hos oss

Välkommen att höra av dig

Egnahemsbolaget har nyproduktion av småhus och bostadsrätter inom Göteborgs kommun. Våra rötter finns i egnahemsrörelsen och uppdraget är detsamma nu som för 80 år sedan – att bygga hållbara, trivsamma och prisvärda bostäder för göteborgare i alla stadsdelar. Vi tar ett särskilt ansvar för stadsdelar med ensidig upplåtelseform, framförallt de som domineras av hyresrätter. Vi är en del av Framtidenkoncernen – en fastighetskoncern som ingår i Göteborgs Stad och är landets största fastighetskoncern.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som delar vår syn med att skapa och utveckla nya egna hem i Göteborg. Vi är en liten, platt organisation med korta beslutsvägar och högt i tak. Här får du snabbt ta eget ansvar med möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

 

Lediga jobb:

Projektledare bygg/fastighet

Egnahemsbolaget söker nu en projektledare som gillar samhällsutveckling!

Arbetsbeskrivning

Som projektledare på Egnahemsbolaget driver du projekt från marktilldelning till färdigställt projekt. Du leder kollegor internt samt externt upphandlade entreprenörer och konsulter. Utöver det för du dialog med medborgare och stadens tekniska förvaltningar.

Du jobbar mest i tidigt skede/detaljplan samt projekteringsskede för att sedan använda dig av byggledare när projektet går in i byggskede. I tidigt skede tar du hänsyn till den målgrupp och det område du bygger i.

Eftersom vi till största del bygger i det som kallas utsatta områden så är det här en viktig del av jobbet; vad behöver den här stadsdelen för att utvecklas? Detta kräver analys och problemlösning och är en utmaning som du gillar och motiveras av. Du arbetar enligt kommunens gemensamma byggprocess och med upphandling enligt LOU. Projekten driver du självständigt men du har ett tätt samarbete med projektledarkollegor som stöttar varandra i arbetet.

Din bakgrund

Vi söker dig som snabbt blir självgående i rollen och som tidigare arbetat inom bygg/fastighet. Du har vana av att arbeta med helhet, samordning och av att leda andra i arbete. Bakgrundsmässigt innebär det att du har:

  • Arbetat i likvärdig roll inom bygg/fastighetsbranschen, exempelvis entreprenör/byggledare/konsult eller ännu hellre projektledare
  • Byggingenjörsutbildning eller annan relevant utbildning/kunskap inom byggteknik
  • Erfarenhet av ekonomistyrning och förståelse för ekonomiska konsekvenser i projekt.

Meriterande är erfarenhet inom bostadsutveckling och offentlig verksamhet samt kontaktnät inom staden. Som person är du drivande, ansvarstagande och självgående samt trygg i att ta beslut. Du har social kompetens och är en diplomatisk kravställare. Din förmåga att samordna olika parter blir många gånger avgörande för projektets framgång. Du arbetar strukturerat, är en tydlig ledare som är affärsmässig, mål- och resultatorienterad.

Vad du får

Du får jobba på ett bolag som är unikt inom nyproduktion. Vi ska givetvis gå med ekonomisk vinst men den viktigaste vinsten vi åstadkommer är den för Göteborg som samhälle. Vi ska bidra till en mer socialt hållbar stad, med minskad segregation och utveckling i alla områden. Det är många tuffa utmaningar vi har tillsammans men du kommer få ett stort förtroende att leda dina projekt och starkt stöd av ledning och kollegor. Vi har många spännande och stora projekt igång och fler på väg in i verksamheten.

Att jobba i Sveriges största fastighetskoncern är också inspirerande, ger massor av kunskap och kontakter.

Vi tycker, utifrån många perspektiv och målsättningar, att vi spelar en viktig roll i stadens utveckling!

Kontakt

Har du några frågor kontakta gärna Mikael Dolietis, vd Egnahemsbolaget, 031-707 70 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan till egnahemsbolaget@egnahemsbolaget.se

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×