Jobba hos oss

Hitta meningen med arbetslivet

På Egnahemsbolaget har vi lyxen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. En av anledningarna är att vi tänker lite annorlunda när vi bygger bostäder. Vårt uppdrag är att verka för blandade boendeformer i Göteborg och eftersom vi bygger småhus och bostadsrätter gör vi det mest i områden som domineras av hyresrätter.

Vårt långsiktiga mål är att bidra till minskade klyftor, ett mer jämlikt Göteborg och i förlängningen ett bättre samhälle. Att vi bygger i såväl uppgång som nedgång är också något som gör jobbet här extra meningsfullt.

Vi är en liten organisation, drygt 30 medarbetare, med korta beslutsvägar och högt i tak. Här får du snabbt ta eget ansvar med möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt kontor ligger i Hisings Backa, Göteborg och vi är en del av Framtidenkoncernen – en fastighetskoncern som ingår i Göteborgs Stad och är landets största bostadskoncern.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som delar vår syn med att skapa och utveckla nya egna hem i Göteborg.

Välkommen att söka tjänsten som upphandlare eller byggprojektledare hos oss.

Se filmen om ”Vad är meningen med arbetslivet?” >>

 

Lediga jobb:

Upphandlare – Vi söker en upphandlare med ambitioner till bostadsbranschen

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad i offentlig upphandling, som är i början av din karriär och som söker en meningsfull arbetsplats. Egnahemsbolagets upphandlingsavdelning består idag av en upphandlingsansvarig. Vi behöver nu förstärkning och söker en upphandlare.
Arbetet består av att genomföra upphandlingar, mestadels med stadens ramavtal. Du kommer också att göra förnyade konkurrensutsättningar, administrera ramavtalen och informera om dessa. Även administration så som diarieföring av upphandlingsmaterial, arkivering samt avtalsuppföljning ingår.

Din bakgrund

Vi söker dig som snabbt blir självgående i rollen och som troligen har:

  • Slutfört YH/KY-utbildning om minst 2 år inom offentlig upphandling
  • Ett par års praktisk erfarenhet av upphandlingsarbete
  • God kommunikativ förmåga på svenska, i både tal och skrift
  • Kunskap om upphandlingslagstiftning
  • Förmåga att självständigt utforma förfrågningsunderlag och utvärdera anbud

Som person har du ett strukturerat arbetssätt och kan snabbt skifta fokus mellan olika uppgifter. Du behöver ha god samarbetsförmåga, förmåga att hålla tidplaner och ha en hög integritet i relation till de regler som finns inom upphandlingsområdet.

Vad får du?

Du får jobba på ett bolag som är unikt inom nyproduktion. På Egnahemsbolaget har vi lyxen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. En av anledningarna är att vi tänker lite annorlunda när vi bygger bostäder. Vårt uppdrag är att verka för blandade boendeformer i Göteborg och eftersom vi bygger småhus och bostadsrätter, gör vi det mest i områden som domineras av hyresrätter.

Vårt långsiktiga mål är att bidra till minskade klyftor, ett mer jämlikt Göteborg och i förlängningen ett bättre samhälle. Att vi bygger i såväl upp- som nedgång i konjunkturen är också något som gör jobbet här extra meningsfullt. Vi har många spännande och stora projekt igång och fler på väg in i verksamheten, så vi står starkt rustade.

Därför vågar vi säga att din framtida arbetsplats kommer att kännas både meningsfull och inspirerande. Du kommer att få utvecklas i din yrkesroll och få ett stort förtroende att leda dina projekt med stöd av kollegor.

Att jobba i Sveriges största bostadskoncern ger massor av kunskap och kontakter. Dessutom är vi ett gott gäng på drygt 30 personer, som trivs och har roligt tillsammans.

Välkommen att söka tjänsten som upphandlare hos oss!

Kontakt

Har du några frågor? Kontakta gärna vår upphandlingsansvarig Anette Johansson på 031-707 70 05 eller anette.johansson@egnahemsbolaget.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till egnahemsbolaget@egnahemsbolaget.se senast 10 augusti.

 

Projektledare – för nyproduktion av bostäder som gillar samhällsutveckling

Arbetsbeskrivning

Som projektledare hos oss driver du projekt från marktilldelning till färdigställt projekt. Du leder kollegor internt samt externt upphandlade entreprenörer och konsulter. Utöver det för du dialog med medborgare och stadens tekniska förvaltningar.

Du jobbar mest i tidigt skede/detaljplan samt projekteringsskede för att sedan använda dig av byggledare när projektet går in i byggskede. I tidigt skede tar du hänsyn till den målgrupp och det område du bygger i.

Vårt uppdrag är att bygga i hela Göteborg och vi fokuserar på områden som domineras av hyresrätter, för vi vet att de stadsdelarna utvecklas positivt när det blir en större andel bostadsrätter och småhus. Att bidra till ett mer integrerat Göteborg gör vårt arbete meningsfullt!

Du arbetar enligt kommunens gemensamma byggprocess och med upphandling enligt LOU. Projekten driver du självständigt men du har ett tätt samarbete med projektledarkollegor som stöttar varandra i arbetet.

Din bakgrund

Vi söker dig som snabbt blir självgående i rollen och som tidigare arbetat inom bygg/fastighet. Du har vana av att arbeta med både helhet och samordning och av att leda andra i arbete. Du har nog:

  • Arbetat i likvärdig roll inom bygg/fastighetsbranschen, exempelvis entreprenör/byggledare/konsult/projektledare
  • Byggingenjörsutbildning eller annan relevant utbildning/kunskap inom byggteknik
  • Erfarenhet av ekonomistyrning och förståelse för ekonomiska konsekvenser i projekt

Som person är du ansvarstagande och självgående samt trygg i att ta beslut. Du har social kompetens och är en diplomatisk kravställare. Din förmåga att samordna olika parter blir många gånger avgörande för projektets framgång. Du arbetar strukturerat och är en tydlig ledare som är affärsmässig, mål- och resultatorienterad.

Vad du får

Du får jobba på ett bolag som är unikt inom nyproduktion. Vi ska givetvis gå med ekonomisk vinst, men den viktigaste vinsten vi åstadkommer är den för Göteborg som samhälle. Vi bidrar till en mer socialt hållbar stad, med minskad segregation och utveckling i alla områden. Det är många utmaningar vi har tillsammans och du kommer få ett stort förtroende att leda dina projekt och starkt stöd av ledning och kollegor. Vi har många spännande och stora projekt igång och fler på väg in i verksamheten, så vi står starkt rustade och ser fram emot att bygga i såväl upp- som nedgång i konjunkturen.

Att jobba i Sveriges största bostadskoncern är också inspirerande, det ger massor av kunskap och kontakter.

Vi tycker, utifrån många perspektiv och målsättningar, att vi spelar en viktig roll i stadens utveckling. Dessutom är vi ett gott gäng på drygt 30 personer, som trivs och har roligt tillsammans. Varmt välkommen!

Kontakt

Har du några frågor kontakta gärna vår byggchef Maria Henriksson; tel: 031-707 70 07, maria.henriksson@egnahemsbolaget.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan till egnahemsbolaget@egnahemsbolaget.se

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×