Jobba hos oss

Välkommen att höra av dig

Egnahemsbolaget har nyproduktion av småhus och bostadsrätter inom Göteborgs kommun. Våra rötter finns i egnahemsrörelsen och uppdraget är detsamma nu som för 80 år sedan – att bygga hållbara, trivsamma och prisvärda bostäder för göteborgare i alla stadsdelar. Vi tar ett särskilt ansvar för stadsdelar med ensidig upplåtelseform, framförallt de som domineras av hyresrätter. Vi är en del av Framtidenkoncernen – en fastighetskoncern som ingår i Göteborgs Stad och är en av landets största fastighetsägare.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som delar vår syn med att skapa och utveckla nya egna hem i Göteborg. Vi är en liten, platt organisation med korta beslutsvägar och högt i tak. Här får du snabbt ta eget ansvar med möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

 

Lediga jobb – Vi söker dig som vill arbeta som:

Marknadskoordinator

Som marknadskoordinator blir du en del av marknads- och försäljningsteamet på Egnahemsbolaget och kommer att arbeta i tätt samarbete med marknadsansvarig. Du blir involverad i ett stort antal arbetsuppgifter, både större uppgifter och små detaljer.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kommunikation i text och bild
  • Produktion av trycksaker
  • Produktion av säljmaterial i tryckt och digital form
  • Vara delaktig i planering och utförande av säljstarter
  • Uppdatera hemsida (WordPress)
  • Delta och vara support till event och möten
  • Arbeta med taktisk annonsering och kommunikation i olika kanaler, print och digitalt.
  • Mottagare av interna beställningar

Tjänsten är placerad på kontoret i Hisings Backa, Göteborg, och rapporterar till marknads- och försäljningschef.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning marknadsföring och kommunikation. För att lyckas i rollen bör du ha jobbat minst ett år i liknande tjänst och ha goda kunskaper i InDesign och i Officepaketet. Du har en förmåga att arbeta självständigt, är ansvarstagande och är inte rädd för att ta tag i saker. Erfarenhet av arbete i, eller bakgrund från mångkulturell miljö är meriterande. Det är väldigt familjärt på Egnahemsbolaget och för att trivas i rollen bör du vara öppen och social som person, ha viljan att samarbeta och vara öppen för dialog.

Känner du att allt stämmer överens med vad just du vill göra? Ansök senast 21 maj. Har du några frågor? Ring gärna Maria Hörnestam 076-338 76 46. Välkommen med din ansökan!

Ansök här >>

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×