Jobba hos oss

Hitta meningen med arbetslivet

På Egnahemsbolaget har vi lyxen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. En av anledningarna är att vi tänker lite annorlunda när vi bygger bostäder. Vårt uppdrag är att verka för blandade boendeformer i Göteborg och eftersom vi bygger småhus och bostadsrätter gör vi det mest i områden som domineras av hyresrätter.

Vårt långsiktiga mål är att bidra till minskade klyftor, ett mer jämlikt Göteborg och i förlängningen ett bättre samhälle. Att vi bygger i såväl uppgång som nedgång är också något som gör jobbet här extra meningsfullt.

Vi är en liten organisation, drygt 30 medarbetare, med korta beslutsvägar och högt i tak. Här får du snabbt ta eget ansvar med möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt kontor ligger i Hisings Backa, Göteborg och vi är en del av Framtidenkoncernen – en fastighetskoncern som ingår i Göteborgs Stad och är landets största bostadskoncern.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som delar vår syn med att skapa och utveckla nya egna hem i Göteborg.

Välkommen att söka tjänsten som projektutvecklare eller byggprojektledare hos oss.

Se filmen om ”Vad är meningen med arbetslivet?” >>

 

Lediga jobb:

Chef till utvecklingsavdelningen

I takt med att Egnahemsbolagets projektvolym och verksamhet växer så justerar och renodlar vi vår organisation. Vi söker nu en Chef för den nybildade utvecklingsavdelningen.

Arbetsbeskrivning:

Som chef för avdelningen kommer du att ha personal- och budgetansvar för 6 st medarbetare, alla med utvecklingsansvar inom sina områden.

Du ingår i Bolagets ledningsgrupp, som består av de 3 övriga avdelningscheferna, bolagets upphandlingsansvarige samt VD. I ledningsgruppen förväntas du ta en aktiv roll i bolagets strategiska utveckling. Du rapporterar direkt till bolagets VD.

Du förväntas leda och utveckla din avdelning till att ligga i framkant inom beslutade inriktningsområden.

I ditt arbete ingår också Bolagets affärsutveckling, med inriktning på skapande och utveckling av bolagets olika affärsmodeller.

Kvalifikationer:

Du ska ha relevant akademisk examen samt minst 5 års erfarenhet som ledare och chef inom branschen.

Personliga egenskaper:

Vi ser gärna att du är strukturerad och analytisk som person. Då arbetet är mångfacetterat och ofta kräver att du klarar av att vara engagerad i flera parallella arbeten och uppgifter, så är stresstålighet och förmåga till helhetssyn egenskaper som vi värdesätter högt.

Ansökan information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi rekommenderar dig att söka snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval. Tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan skickas till Vd Mikael Dolietis: mikael.dolietis@egnahemsbolaget.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Bostädsrättsspecialist

Arbetsbeskrivning:

Med anledning av att vi ska bygga betydlig mer framöver så behöver vi en bostadsrättsspecialist. Är du den vi söker?

Vi vill att du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsekonomi, helst i nyproduktion, och alla de juridiska aspekter som hör till. Du behöver också gilla att arbeta med det pedagogiska uppdraget att utbilda nya bostadsrättsföreningar. Vi jobbar i tighta projektgrupper så det är viktigt att du gillar lagarbete.

Vill du veta mer om oss, läs under http://www.egnahemsbolaget.se/om-oss/uppdraget/

Är du intresserad? Skicka cv och personligt brev till vår marknads- och försäljningschef Annika Mayer: annika.mayer@egnahemsbolaget.se. Vi vill ha din ansökan senast 28 februari.

 

Ansökan

Vi rekryterar löpande, så välkommen med din ansökan till egnahemsbolaget@egnahemsbolaget.se

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×