Kommande bostäder

Anmäl dig till våra säljstarter för nya hus och bostadsrätter i Göteborg

Just nu har vi nya bostäder, hus och bostadsrätter, med nyproduktion på gång i flera områden över hela Göteborg – kartnålarna visar var.

Klicka på det bostadsområde du är intresserad av för mer information och intresseanmälan. En intresseanmälan innebär att du får inbjudan till säljstarten och därmed en större möjlighet att få boka just din önskebostad före alla andra.

Kommande försäljning och säljstarter av nyproducerade bostäder 2018:

Anmäl ditt intresse redan nu!

Läs om Köpprocessen; hur det går att köpa hus och bostadsrätter av Egnahemsbolaget, vad det innebär att göra en intresseanmälan, hur du bokar en bostad och vad som händer när du bestämt dig för att köpa en bostad.

Vill du se var vi har nya bostadsrätter och hus till försäljning nu, gå till försäljning pågår.

 

Bonytt-mässan 11 november kl 11-15 på Heden i Göteborg

De kommande åren kommer det byggas flera nya bostäder i och runt Göteborg. Vill du veta mera om de nya bostäderna? Då är du välkommen till Bonytt-mässan 11 november kl 11-15 i Exercishuset på Heden i Göteborg.

Vi är ca 30 bostadsbolag som tillsammans ställer ut och presenterar nyproduktion av bostadsrätter, hyresrätter, villor och radhus med mera.

I Egnahemsbolagets monter träffar du Lena, Annica, Marie och Camilla. Vi visar upp och svarar på dina frågor om våra 12 bostadsprojekt som vi har på gång i Göteborg.

Fritt inträde!

När: lördagen den 11 november, kl 11-15

Var: Exercishuset på Heden (Parkgatan 35 i Göteborg)

Välkommen!

 

Kommande försäljning och säljstarter:

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×