Bild A K utan text
Kök20607
Vardagsrum 200406
Sovrum 200406 small
Badrum 200406
Allrum
Tvättrum 200604
EHAB Lott14 vy7 kl.09.00
EHAB Lott14 vy7 kl.13.00
EHAB Lott14 vy7 kl.19.00

Sisjödal radhus etapp 2

Antal bostäder: 11

Rum och kök: 5

Elva radhus på välplanerade kvadratmeter. Husen har 5 rum och kök, två plan i suterräng och härliga trädgårdar som smälter samman med naturen.

Status

Avslutat

Område

Sisjön, Askim

Ägandeform:
Äganderätt
Bostadstyp:
Radhus
Yta:
113 m²
Pris:
5 945 000–6 195 000 kr
Månadsavgift:
Tillträde:
Maj 2021

Familjära radhus nära naturen

Välkommen hem till ett luftigt och smart suterränghus på två plan. Här bor du avskilt med stora, egna ytor men ändå nära en trivsam granngemenskap. På framsidan är tomtgränsen markerad med låga stenmurar för att göra grannskapet öppet och trivsamt. Här får du antingen plats med två bilar eller en mysig uteplats.

Öppna entrédörren och stig in i husets första våning. Här finns ett sovrum som är möjligt att göra om till kontor, ett badrum med plats för badkar och en rymlig och praktisk tvättstuga.

Gå upp en trappa och njut av ljuset som flödar in genom de stora glaspartierna och den härliga altanen i soligt västerläge. På övervåningen finns det luftiga köket med matplats. Plats för två sovrum som alla knyts samman av det härliga vardagsrummet.

Radhusen i Sisjödal är väl genomtänkta. Här finns bra förvaring med dubbel- eller skjutgarderober i varje rum. Då radhusen är suterränghus och en del av plan 1 ligger under jord räknas delar av plan 1 som biyta. Husen har en boyta på 113 kvm och en biyta på 28 kvm.

På baksidan hittar du den avskilda trädgården som omringas av häckar och stenmur och som smälter samman med den befintliga naturen på andra sidan. Här finns plats för odling, lek och dessutom ett förråd att förvara trädgårdsredskap och maskiner i.

Inredning

I vår inredningsportal kan du se de inredningsval vi erbjuder. För våra radhus i Sisjödal finns det stora möjligheter att påverka hur du vill att just ditt hus ska se ut. I det här projektet samarbetar vi med HTH, dem kan du besöka för att få hjälp med dina tillval om du önskar göra förändringar i exempelvis kök och badrum. Du kan också göra dem online via vår portal. Klicka dig vidare för att se vilka val som är möjliga i vår visningsbostad. Till inredningsportalen >>

Närområdet

DETTA HÄNDER JUST NU I PROJEKTET

Planering av det nya bostadsområdet

Detaljplanering av området pågår. När projektet har vunnit laga kraft så inleds projekteringen av bostäderna.

Gör din intresseanmälan och få förtur vid säljstarten

En intresseanmälan innebär att du får förtur vid säljstarten, innan bostäderna annonseras ut. Du kommer att få inbjudan till VIP-säljstarten och information om bostäderna före alla andra.

VIP-säljstart

Du som har gjort intresseanmälan blir inbjuden till den exklusiva VIP-säljstarten. Det är under denna säljstartsperiod som du kan nyttja din förtur. När VIP-säljstarten är över så kommer resterande bostäder, som inte blivit sålda, att annonseras ut.

Försäljning pågår

Försäljning pågår och bostäderna annonseras på vår hemsida samt på vissa externa sidor t ex booli.se, hemnnet.se

Tillträde och inflyttning

Vid tillträdet slutbetalar du bostaden och får nyckeln. Nu kan du flytta in.