Sisjödal radhus - Matplats
Sisjödal radhus - Sovrum
Sisjödal radhus - Lott 9 framsida
Sisjödal radhus - Badrum
Sisjödal radhus - Vardagsrum
Sisjödal radhus - Kök
Sisjödal radhus - Lott 9 framsida close up
Flygfoto - Sisjödal (1)
Flygfoto - Sisjödal (2)
Sisjödal radhus - Matplats
Sisjödal radhus - Lott 9 baksida
Sisjödal toppvy -  Lott 9
Sisjödal radhus - Lott 9 baksida close up

Sisjödal radhus etapp 1

Antal bostäder: 11

Rum och kök: 5–6

Moderna radhus med skandinavisk design. Baksida med altan och liten trädgård i sydvästläge. Färdigställlda och slutsålt.

Status

Avslutat

Område

Sisjön, Askim

Ägandeform:
Äganderätt
Bostadstyp:
Radhus
Yta:
135 m²
Pris:
5 845 000–5 995 000 kr
Månadsavgift:
Tillträde:
Sommar 2020

Säljbroschyr

RADHUS MED EGET ÄGANDE OCH SKANDINAVISK ARKITEKTUR

Sisjödal i Sisjön är området för dig som vill bo en i avstressande, naturnära miljö men samtidigt ha nära till allt annat. Bara ett stenkast bort hittar du mängder av butiker, restauranger och gym. Åt andra hållet ligger Sisjön med fina bad, motionsslingor och strövarvänligt naturreservat. Väljer du att ta dig västerut är du snart vid klippiga havsbad och härliga picknickställen. Sisjödal är platsen för dig som inte gillar att välja bort.

Gillar du skandinavisk arkitektur? Det är just detta som utmärker dessa 32 radhus, som säljs i tre etapper. Denna första etapp består av 11 kvadratsmarta radhus på 135 kvm, fördelade på två våningar. På utsidan är de skandinaviskt stilrena i naturmaterialet trä, och på insidan är de ljusa, luftiga och moderna. Alla hus har två uteplatser, en parkeringsplats och ett utvändigt kallförråd på baksidan. Dessutom så ligger husens baksida och den större uteplatsen i sydvästligt läge, där solen är som längst.

Radhusen är välplanerade med stora ytor för socialt liv och flexibla planlösningar. Huset har gott om förvaringsmöjligheter och sovrummen är rymliga och ljusa. Inredningen är noga utvald för att harmonisera med själva huset.

Inredning

I vår inredningsportal kan du som är intresserad av de inredningsval vi erbjuder spana in alltifrån annan färg på kakel till andra köksluckor. Är du kund och har köpt ett radhus så är det också här du gör dina inredningsval.

Klicka dig in till portalen här >>

Det bästa med radhusen i Sisjödal:

Närområdet

DETTA HÄNDER JUST NU I PROJEKTET

Planering av bostadsområdet

Intresseanmälan - köplats och förtur vid säljstart

Exklusiv säljstart för dig med köplats

Försäljning pågår - slutsålt

Inflyttat och färdigställt