SISJÖDAL, ASKIM – BRF SISJÖHÖJD / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Sisjödal, Askim – Brf Sisjöhöjd

Bostadsrättslägenheter med relaxavdelning.

Vid Sisjövägen i Askim, mellan Sisjön och Sisjöns handelsområde, ska ett helt nytt bostadsområde växa fram – Sisjödal. I Sisjödal bor du mitt i lugnet men samtidigt nära ständig rörelse. Här har du lämnligen nära till allt – Sisjön med bad och fina löparslingor som ligger åt ena hållet och butiker åt det andra. Sisjön har allt det där som underlättar din vardag och även lite till. Här bor du granne med naturen och med närhet till Sisjön, hav, handel och service. Njut och ta del av det fina och stora utbudet som finns just här. För dig som vill ha det mesta av det bästa, utan att välja bort.
Du hittar samtliga lägenheter som är till salu här >>


36 bostadsrättslägenheter med stora balkonger

I Sisjödal bygger vi 36 välplanerade bostadsrättslägenheter i olika storlekar och en relaxavdelning. Lägenheterna är 2-4 rum och kök och varierar i storlek mellan 50 och 99 kvm. De 36 lägenheterna är fördelade på två stycken sexvåningshus varav två våningar i suterräng, med 18 lägenheter i varje. Alla lägenheter har stora balkonger eller uteplatser. Det finns också en gemensam yta på gården för alla att använda.

Pris
I Sisjödal är vi det bolag som har billigast priser på våra bostäder när det avser snittinsats/kvm och månadsavgift/kvm.


Vilken är din drömlägenhet?

Se alla lägenheter i vår lägenhetsväljare och hitta den som passar just dig. Gå till lägenhetsväljaren >>

Solstudien i lägenhetsväljaren är baserad på den 1 juli. Observera att solstudien är en uppskattning på hur solen ligger.

Visningslägenhet

Innan du flyttar in i Brf Sisjöhöjd har du möjlighet att göra olika inredningsval till din lägenhet. Via vår visningslägenhet kan du se vilka grundval som ingår samt vilka tillval du har möjlighet att göra mot en kostnad. Klicka på ”Visningsläge” när du är inne i portalen för att se vad som ingår och vilka val du kan göra till din lägenhet. Vänligen observera att ändringar i produktvalen kan förekomma.
Gå till visningslägenheten >>

Rundvandring i lägenhet med 3 rum och kök 

Spana in hur en av våra lägenheter med 3 rum och kök ser ut här.
Gå till rundvandringen >>

 

Sex bostadsbolag utvecklar bostadsområdet Sisjödal

Sisjödal är ett nytt bostadsområde i Sisjön. I området ska det totalt byggas ca 550 nya bostäder, varav Egnahemsbolaget kommer att bygga 66 bostäder. Vi är sex bostadsbolag som utvecklar och bygger det nya bostadsområdet Sisjödal. På sisjödal.se kan du läsa mer om det nya bostadsområdet, vad som är senaste nytt samt vem som bygger var och vad i området.

 

Kontakta gärna vår säljare Annica Öhagen för mer information.

Projektstatus för Sisjödal, Askim – Brf Sisjöhöjd:

Försäljning pågår
FAKTA / Sisjödal, Askim – Brf Sisjöhöjd
  • Antal bostäder 36 st
  • Hustyp Flerbostadshus, Lägenhet
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Pris från 2 365 000 kr
  • Storlek 50 - 99 kvm
  • Inflyttning från Preliminärt från mars/april 2020
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×