Brf Fjädermoln - Gårdsvy

Bo i Länsmansgården

I Länsmansgården bor du naturnära och bekvämt. På gångavstånd ligger friluftsområdena Svarte Mosse och Hisingsparken med mycket att upptäcka för hela familjen. Det finns bra kommunikationer med buss och spårvagn, och det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg.

sun illustration
Hisingsparken1

Naturnära boende på Hisingen

Länsmansgården på Hisingen ligger nära både hav och stad. Men framför allt är det nära till de stora naturområden som omger stadsdelen.

Västerut hittar du Svarte Mosse med flera motionsspår och naturstigar, och intill området finns bland annat ett utegym och en hinderbana för både barn och vuxna.

Norr om Länsmansgården ligger Hisingsparken, som är Göteborgs största park. Även här finns det gott om promenadslingor. I parkens norra del finns en omtyckt 4H-gård med olika djur.

Norrafjädermoln3

Bra kommunikationer och service

Från Länsmansgården är det enkelt att ta sig till andra delar av staden med spårvagn eller buss. Till centrala Göteborg tar det ungefär 20 minuter.

Länsmanstorget är områdets mittpunkt med bland annat matbutik och annan service. I området finns också flera förskolor, grundskolor och en fritidsgård.

Om Länsmansgården

Avstånd till vatten

6 kilometer till Allmänna badet i Frihamnen och 11 kilometer till Lillebybadet i Torslanda.

Grönområde

Knappt en kilometer till naturområdet Svarte Mosse med bland annat flera motionsspår. Drygt två kilometer till Hisingsparken.

Matbutik

Flera matbutiker finns i området.

Förskola och skola

Det finns flera förskolor i området och både F-3-skola och 4-9-skola.

Kollektivtrafik

Spårvagnslinje 5 och 6, samt stombusslinje 25, går mellan Länsmansgården och centrala Göteborg.

Avstånd till centrala Göteborg

7 kilometer. 20 minuter med kollektivtrafiken eller 30 minuter med cykel.

Avstånd och tider är ungefärliga.

Hitta ditt nya hem i Länsmansgården

Egnahemsbolaget är med och bygger för framtiden i Länsmansgården. Klicka på ikonerna på kartan för att se var vi bygger hållbara, prisvärda och trivsamma bostadsrätter och äganderätter.

Upptäck våra bostäder i Länsmansgården

Se alla våra bostadsprojekt