Smörblomman Ext3
Smörblomman Ext 1
Smörblomman Ext3
Smorblomman vard
Smörblomman JPEG SRGB 21 05 20 6
Smörblomman Ext4
Smörblomman JPEG SRGB 21 05 20 1
Smorblomman bad
Smorblomman kok
Smorblomman sov

Smörblomman

I Björkekärr bygger vi 34 lägenheter med balkong eller uteplats. Välkommen med din intresseanmälan!

Status

Slutsålt

Område

Björkekärr

Kontakt

Lovisa Wiklund, Jakob Larén

Projektfakta
Status:
Slutsålt
Område:
Björkekärr
Ägandeform:
Bostadsrätt
Bostadstyp:
Lägenhet
Bostäder:
34
Rum:
1–3
Yta:
40–74 m²
Pris:
2 300 000–4 100 000 kr
Månadsavgift:
2300–4197 kr
Tillträde:
Från 25 januari 2022
Smörblomman Ext 1

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Nya bostadsrättslägenheter i Björkekärr

I Björkekärr vid Roberthöjdsgatan och granne med härliga promenad- och löparstråk, kan du snart bo i en helt ny bostadsrätt. Området vid Robertshöjdsgatan kommer att få 34 nya bostadsrättslägenheter. Lägenheterna är 1-3 rum kök med storlekar mellan ca 40-74 kvm. Samtliga lägenheter har stora balkonger eller uteplatser. För att smälta in i den gemytliga känsla som redan finns i området, så kommer lägenheterna att fördelas mellan flera mindre flerbostadshus på 2 våningar.

Tänk dig en uppfriskande promenad till Härlanda tjärn, som bara ligger 600 meter bort och sen fortsätta promenaden ytterligare 1,5 km till Skatås eller 2 km till Delsjön. För dig som älskar att röra dig ute i naturen finns även vandringslederna Bohusleden och Vildmarksleden. Förutom att vandra i naturen, så har du säkert många andra praktiska ärenden som du behöver utföra under vardagen. Därför är det bra att känna till att här vid Robertshöjdsgatan bor du nära skolor, mataffärer, kollektivtrafik och annan service. Och dessutom så är det cykelavstånd in till centrala Göteborg.

INTERIÖR
Lägenheterna är ljusa, moderna och välplanerade. Välj mellan 1 till 3 rum och kök med boyta från 40 till 74 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har praktiskt klinkergolv i entré och våtutrymmen och vacker ekparkett i övriga rum. I priset för bostaden ingår Egnahemsbolagets grundval som håller en genomgående hög standard, med bland annat modernt kök från Marbodal. Badrummet är stilrent och har behaglig komfortvärme i golv. Neutrala färgval, gott om förvaring med garderober och förråd i varje lägenhet och genomtänkt, yteffektiv planlösning ger en bra grund för att du ska kunna inreda efter din egen smak. Här kan du trivas.

EXTERIÖR
Brf Smörblomman består av sex stycken gemytliga tvåvåningshus med träfasad i jordnära naturfärger som smälter in i omgivningen. Arkitekturen är genomtänkt med loftgång på ena sidan av huset och balkonger samt uteplatser på andra sidan. Husen ramas in av det kuperade omkringliggande området med nyplanterade buskar, träd och växter samt sten- och betongmurar som ger ett harmoniskt och välkomnande intryck.

GEMENSAMMA YTOR
Utöver känslan av att bo i en helt nybyggd bostadsrättslägenhet med stor balkong eller uteplats har du även tillgång till trivsamma gemensamma utrymmen. I anslutning till husen finns en inbjudande pergola där du kan umgås med grannar, vänner och familj. Det finns även en lekplats med sittplatser.

PARKERING
I direkt anslutning till husen har bostadsrättsföreningen 26 stycken parkeringsplatser på marknivå. Fyra stycken av dem är delvis förberedda för laddning av elbil. Vill du parkera cykeln har föreningen ett invändigt och ett utvändigt cykelförråd.

Önskar du en tryckt säljbroschyr i handen så skickar du ett mail till oss med namn, postadress och vilken broschyr du önskar. Du mailar oss på: egnahemsbolaget@egnahemsbolaget.se

Hitta din bostad

Detta händer just nu i projektet

Planering av det nya bostadsområdet

Detaljplanering av området pågår. När projektet har vunnit laga kraft så inleds projekteringen av bostäderna.

Gör din intresseanmälan och få förtur vid säljstarten

En intresseanmälan innebär att du får förtur vid säljstarten, innan bostäderna annonseras ut. Du kommer att få inbjudan till VIP-säljstarten och information om bostäderna före alla andra.

VIP-säljstart 15 sept

Du som har gjort intresseanmälan blir inbjuden till den exklusiva VIP-säljstarten. Det är under denna säljstartsperiod som du kan nyttja din förtur. När VIP-säljstarten är över så kommer resterande bostäder, som inte blivit sålda, att annonseras ut.

Försäljningen startar och bostäderna annonseras ut

Försäljning pågår och bostäderna annonseras på vår hemsida samt på vissa externa sidor t ex booli.se, hemnnet.se

Tillträde och inflyttning

Vid tillträdet slutbetalar du bostaden och får nyckeln. Nu kan du flytta in.

Slutsålt

Närområdet

Björkekärr i östra Göteborg gränsar till det stora Delsjöområdet som har allt du kan önska för ett aktivt friluftsliv. Naturen och lugnet får dig att glömma att du bara befinner dig några kilometer från storstadens puls – på en kvart är du inne i centrala Göteborg.

Liknande projekt

Se alla projekt