Eh sisjodal allrum
Eh sisjodal kok
Eh sisjodal vard
Eh sisjodal bad
Eh sisjodal sovrum
Sisjödal - Etapp 3 (7)
Sisjödal - Etapp 3 (2)
Sisjödal - Etapp 3 (4)
Sisjödal - Etapp 3 (1)

Sisjödal radhus etapp 3

Radhus i tre plan på totalt 190 kvm och med sköna uteplatser. Välkommen med din intresseanmälan.

Status

Slutsålt

Område

Sisjön, Askim

Kontakt

Christian Karlsson

Projektfakta
Status:
Slutsålt
Område:
Sisjön, Askim
Ägandeform:
Äganderätt
Bostadstyp:
Radhus
Bostäder:
10
Rum:
6
Yta:
161 m²
Pris:
7 050 000–7 350 000 kr
Månadsavgift:
Tillträde:
Första kvartalet 2022

Ljusa radhus med sköna uteplatser

Radhusen i Sisjödal består i denna tredje etapp av tio suterränghus på vardera totalt 190 kvm. De har hela sex rum och kök och är smart planerade med ljus, luftig atmosfär. Här bor du avskilt i eget hus nära en trivsam och naturlig granngemenskap. Välkommen hem till ditt smarta liv!

Stig in genom ytterdörren till bottenvåningen. Här hittar du det mesta som behövs för en fungerande vardag som tvättstuga, teknikrum, ett litet pentry och smidig förvaring. I mitten knyts alla rum samman av ett allrum som bjuder in till mysiga filmkvällar eller läsning i lugn och ro.

Välkommen upp till plan två och husets hjärta. Här finns sovrum med walk-in-closet, ett badrum med dusch och ett luftigt vardagsrum i västerläge. I det väl tilltagna köket kan du laga inspirerande maträtter och bjuda in dina nära och kära till middagar vid den ljusa matplatsen i anslutning till vardagsrummet. Här är det inte svårt att imponera på dina gäster genom att skjuta upp de stora glaspartierna mot altanen och låta gränsen mellan utomhus och inomhus suddas ut.

Mer imponerade lär gästerna bli när du visar dem upp för trappan till plan tre och den generösa terrassen som bara väntar på att få bli mittpunkten för sommarens alla grillkvällar. Rummet i anslutning till terrassen kan antingen användas som sällskapsrum eller sovrum med egen balkong.

Husen är suterränghus och en del av plan 1 ligger under jord, därmed räknas delar av plan 1 som biyta. Radhusen har en total yta på 190 kvm, vilken är uppdelad på 161 kvm boareaoch 29 kvm biarea.

BAKSIDA I NIVÅER
Kliv ut i trädgården på husets baksida och låt dina gröna fingrar komma till användning eller luta dig tillbaka och njut av fågelkvitter och skogssus. Trädgården är uppdelad i nivåer för att utnyttja tomtens höjdskillnader och knyta samman huset med naturen.

GRUNDVAL OCH TILLVAL
I vår Inredningsportal kan du se vilken inredning som ingår i grundutförandet i bostäderna. Du kan också se vilka tillval som är möjliga att göra. Klicka in dig på portalen för mer info om den bostad du är intresserad av.
[cta url=”https://systp.se/egnahemsbolaget/sisjodal-radhus-etapp-3/demo” text=”Inredningsportalen”]

Detta händer just nu i projektet

Planering av bostadsområdet

Detaljplanering av området pågår. När projektet har vunnit laga kraft så inleds projekteringen av bostäderna.

Gör din intresseanmälan och få förtur vid säljstarten

En intresseanmälan innebär att du får förtur vid säljstarten, innan bostäderna annonseras ut. Du kommer att få inbjudan till VIP-säljstarten och information om bostäderna före alla andra.

VIP-Försäljning pågår

Du som har gjort intresseanmälan blir inbjuden till den exklusiva VIP-säljstarten. Det är under denna säljstartsperiod som du kan nyttja din förtur. När VIP-säljstarten är över så kommer resterande bostäder, som inte blivit sålda, att annonseras ut.

Slutsålt

Alla bostäderna är sålda i detta projekt.

Tillträde och inflyttning

Vid tillträdet slutbetalar du bostaden och får nyckeln. Nu kan du flytta in.

Slutsålt

Närområdet