Länsmansgården

I Länsmansgården nära friluftsområde och 20 minuter till centrala Göteborg ska vi bygga nya bostadsrätter 1-4 rok. Välkommen med din intresseanmälan.

Status

Kommande försäljning

Område

Länsmansgården

Intresseanmälan

Gör din anmälan idag!

Säljare

Kontaktuppgifter

Projektfakta
Status:
Kommande försäljning
Område:
Länsmansgården
Ägandeform:
Bostadsrätt
Bostadstyp:
Flerbostadshus, Lägenhet
Bostäder:
35
Rum:
1–4
Yta:
35–85 m²
Pris:
Månadsavgift:
Lansmansgarden 05 71x47cm 240ppi RGB Emma Klara Sandberg 190109

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Nya bostadsrättslägenheter i Länsmansgården

I Länsmansgården bor du med närhet till natur och Göteborg city. På behändigt gångavstånd ligger det lummiga friluftsområdet Svarte mosse och längtar du efter havet kan du enkelt ta bussen till Lillebybadet i Torslanda. Här finns bra kommunikationer med både buss och spårvagn, det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg och 10 minuter till Backa Plan. Vid Länsmanstorget, bara ett par minuter från de nya lägenheterna vid Norra Fjädermolnsgatan, finns livsmedelsbutik, vårdcentral och annan service. I området finns också förskolor och skolor.

I Länsmansgården ska vi bygga ca 35 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök på ca 35-85 kvadratmeter. Alla lägenheterna har balkong eller uteplats (lägenheterna i markplan). Huset består av 6 våningsplan med hiss. Ett begränsat antal parkeringsplatser i garage under huset kommer att erbjudas de boende att hyra. Mer information om bostäderna kommer under 2022.

Preliminär start av försäljning är i början av 2024 och tillträde i slutet av 2024. Priser presenteras närmre förstäljningsstarten.

 

Detta händer just nu i projektet

Planering av det nya bostadsområdet

Detaljplanering av området pågår. När projektet har vunnit laga kraft så inleds projekteringen av bostäderna.

Gör din intresseanmälan och du blir inbjuden till förtursförsäljningen

En intresseanmälan innebär att du blir inbjuden till förtursförsäljningen, det vill säga att du får förtur och information om bostäderna före alla andra.

Förtursförsäljning - preliminärt början av 2024

Du som har gjort intresseanmälan är inbjuden till förtursförsäljningen. Det är under denna period som du kan nyttja din förtur och göra en köpanmälan. När förtursförsäljningen är över så kommer resterande bostäder, som inte blivit sålda, att annonseras ut

Försäljning - preliminärt 2024

Försäljning pågår och bostäderna annonseras på vår hemsida samt på vissa externa sidor t ex booli.se, hemnnet.se

Tillträde och inflyttning - preliminärt från slutet 2024

Vid tillträdet slutbetalar du bostaden och får nyckeln. Nu kan du flytta in.

Skulle du vilja bo här?

Vill du ha förtur vid försäljningsstart? Och större möjlighet att få just din drömbostad? Då skall du göra intresseanmälan till detta bostadsprojekt.

Närområdet

Länsmansgården är ett område som tillhör stadsdelen Västra Hisingen. Det är beläget mitt i naturen mellan city och havet, där en mångfald av kultur och språk utmärker stadsdelen. Stadsdelen har nära till både naturområden men också goda kommunikationer till centrala Göteborg, dit du tar dig på 15 minuter.

Liknande projekt

Se alla projekt