Gården Krokus
Gården Krokus
Balkong dag Krokus
BRF_Krokus_sovrum
BRF_Krokus_kök
BRF_Krokus_detaljbild_sovrum
BRF_Krokus_detaljbild_rum2_3
BRF_Krokus_badrum2
BRF_Krokus_Badrum1
BRF_Krokus_vardagsrum
BRF_Krokus_kök_matplats2
Kvällsbild balkong Krokus
Situationsplan Krokus
Husets framsida Krokus
Gård och altan Krokus

Krokus

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Krokus i Gårdsten! Här säljer vi 36 ljusa och välplanerade lägenheter som är redo för inflytt.

Status

Slutsålt

Område

Gårdsten, Angered

Kontakt

Camilla Englawik

Projektfakta
Status:
Slutsålt
Område:
Gårdsten, Angered
Ägandeform:
Bostadsrätt
Bostadstyp:
Lägenhet
Bostäder:
36
Rum:
1–3
Yta:
34–76 m²
Pris:
1 095 000–2 125 000 kr
Månadsavgift:
1996–4462 kr
Tillträde:
Inflyttningsklart
Balkong dag Krokus

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Nya bostadsrättslägenheter i Gårdsten

I Bostadsrättsföreningen Krokus kan du välja mellan 1 till 3 rum och kök med en boyta från 34 till 76 kvadratmeter. De lugna färgvalen och de praktiska planlösningarna gör lägenheterna lätta att inreda. Här är ett hem att trivas i.

Materialvalen är noga genomtänkta. Kök och badrum håller hög standard och är utrustade med moderna vitvaror. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Läget i sydväst gör dem behagliga att vistas på under större delen av dagen.

Här har du också tillgång till trivsamma gemensamma utrymmen. Den härliga gården erbjuder fruktträd, bärbuskar och gröna ytor med grillplats där du kan umgås med familj, vänner och grannar. Det finns också en gemensamhetslokal som är perfekt för ditt barns kalas eller din fest.

Ett stenkast från huset har du som bostadsrättsägare möjlighet att hyra parkeringsplats. I flerbostadshuset uppe på Gårdstensberget har du nära till allt. Runt knuten finns en busshållplats, affärer och service. I närheten hittar du badvänliga sjöar, motionsslingor och orörd natur att utforska.

UNDERSÖK DINA LÅNEMÖJLIGHETER
Ta chansen att äga ditt eget boende. Gör en lånekalkyl och ta reda på dina ekonomiska möjligheter. Klicka dig vidare till SBABS lånekalkyl och undersök din finansiering av en lägenhet i Bostadsrättsföreningen Krokus. Fyll i uppgifterna för den bostad du är intresserad av i kalkylen här »

SE VÅR VISNINGSFILM FRÅN 3 RUM OCH KÖK:

Önskar du få en tryckt säljbroschyr skickad till dig via post så skicka ett mail till oss med ditt namn och din adress samt projektets namn. Du mailar oss på: egnahemsbolaget@egnahemsbolaget.se

Håll koll på och läs mer om byggnationen i Krokus

Pågående byggarbeten

Hitta din bostad

Detta händer just nu i projektet

Planering av det nya bostadsområdet

Detaljplanering av området pågår. När projektet har vunnit laga kraft så inleds projekteringen av bostäderna.

Gör din intresseanmälan och få förtur vid säljstarten

En intresseanmälan innebär att du får förtur vid säljstarten, innan bostäderna annonseras ut. Du kommer att få inbjudan till VIP-säljstarten och information om bostäderna före alla andra.

VIP-säljstart 18 maj 2021

Du som har gjort intresseanmälan blir inbjuden till den exklusiva VIP-säljstarten. Det är under denna säljstartsperiod som du kan nyttja din förtur. När VIP-säljstarten är över så kommer resterande bostäder, som inte blivit sålda, att annonseras ut.

Försäljningen startar och bostäderna annonseras ut

Försäljning pågår och bostäderna annonseras på vår hemsida samt på vissa externa sidor t ex booli.se, hemnnet.se

Försäljning & inflyttning pågår

Försäljning och tillträde pågår. I detta projekt så är lägenheterna inflyttningsklara. Vid tillträdet slutbetalar du bostaden och får nyckeln. Välkommen hem!

Närområdet

Gårdsten i Angered är ett naturnära område med bra service och kommunikationer. Nu görs dessutom stora satsningar för att utveckla Gårdsten för framtiden. Bland annat genom ett nytt centrum och torg, nya gång- och cykelvägar och över 1 000 nyproducerade bostäder.

Liknande projekt

Se alla projekt