Litteraturgatan personer i skogen

Gunnilse

I lantlig idyll och nytt större bostadsområde planerar vi att bygga bostadsrätter. Detaljplanen är under arbete hos Göteborgs Stad.

Status

Framtida projekt

Område

Gunnilse

Kontakt

Egnahemsbolaget

Projektfakta
Status:
Framtida projekt
Område:
Gunnilse
Pris:
Månadsavgift:
Litteraturgatan 03 48x32cm 300ppi RGB Emma Klara Sandberg 190110

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Nya bostadsrätter i lantlig idyll

Göteborgs Stad jobbar med detaljplanen och du kan följa utvecklingen på stadens webbsida.

Gunnilse passar dig som vill bo i en lantlig miljö men ändå med på bekvämt reseavstånd från centrala Göteborg. Alldeles runt husknuten finns avkopplande promenadstråk, idylliska badsjöar, vandringsleder och grillplatser. Området har nära till Angered Centrum, där du hittar allt från bibliotek, apotek, vårdcentraler, bad- och ishockeyhall, restauranger, matvarubutiker och klädbutiker. I närområdet finns det även gott om fritidsaktiviteter för alla åldrar. Några hundra meter från Gunnilse centrum ligger den böljande Lerjedalens Golfklubb och inte långt därifrån finns det gott om hästgårdar. Till Göteborgs centrala delar är det inte heller långt. Tio friska kilometer för dig som väljer att cykla, men vanligare är nog att ta expressbussen. Den tar dig in till stan på snabba 20 minuter.

Vi planerar att bygga nya bostäder i Gunnilse centrum med gröna ängar utanför dörren och nära till badsjö. Vad vi kommer att bygga kan vi bestämma först när detaljplanen är klar.

Detta händer just nu i projektet

Planering av det nya bostadsområdet

Detaljplanering av området pågår. När projektet har vunnit laga kraft så inleds projekteringen av bostäderna. Du kan följa Göteborgs Stads arbete med planen här.

Gör din intresseanmälan och få förtur vid säljstarten

En intresseanmälan innebär att du får förtur vid säljstarten, innan bostäderna annonseras ut. Du kommer att få inbjudan till säljstarten och information om bostäderna före alla andra.

Exklusiv säljstart

Du som har gjort intresseanmälan blir inbjuden till den exklusiva säljstarten. Det är under denna säljstartsperiod som du kan nyttja din förtur. När säljstarten är över så kommer resterande bostäder, som inte blivit sålda, att annonseras ut.

Försäljningen startar och bostäderna annonseras ut

Försäljning pågår och bostäderna annonseras på vår hemsida samt på vissa externa sidor t ex booli.se, hemnnet.se

Tillträde och inflyttning

Vid tillträdet slutbetalar du bostaden och får nyckeln. Nu kan du flytta in.

Närområdet

Gunnilse i Angered passar dig som vill bo i en lantlig miljö, men ändå på bekvämt reseavstånd från centrala Göteborg. I Gunnilse är det alltid nära till en naturupplevelse, vare sig du vill vandra, bada, fiska, rida eller spela golf.

Liknande projekt

Se alla projekt