GAMLESTADEN – BRF MAKRILLEN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Säljare

Mikael BarDavid

Telefon: 031-707 70 12

Mobil:

Maila Mikael

Gamlestaden – Brf Makrillen

Nya lägenheter i stadsdel med historia

Markvisning 2 juni

Kom och träffa oss i vår visningsbod, få all information du önskar för att kunna köpa just den lägenhet du är intresserad av. Vi står på plats på bygget så du kan se läget på den bostad du är intresserad av.
Datum: Söndag den 2 juni
Tid: 11.30 – 12.30
Plats: Gamlestaden, Artillerigatan 38
Buss/parkering: Närmaste hållplats är SKF. Om du kommer med bil finns närmaste parkering intill Systembolaget på Hornsgatan.

 

Brf Makrillen – 137 bostadsrättslägenheter

Vi kommer att bygga 137 stycken bostadsrättslägenheter i kvarteret Makrillen längs med Artillerigatan, som kommer att heta Brf Makrillen. Lägenheterna kommer att vara i storlekarna 1–4 rum och kök fördelade på ett 7-våningshus, ett 6-våningshus och ett 4-våningshus. Från de översta våningarna får du en härlig utsikt över området. De flesta lägenheter kommer att ha balkong, och alla kommer att ha tillgång till en härligt lummig innergård med plats för umgänge. Innergårdarna kommer att ha en genuin miljö med stenbelagda gångar, och gott om växtlighet. Utsiktsberget ligger alldeles bakom husen.

Vårt nya bostadsområde får gott om cykelparkeringar och ett garage med begränsat antal parkeringsplatser byggs för de boende i kvarteret Makrillen. Avståndet till hållplatser för kollektivtrafiken är kort och dessutom så ligger ett nytt resecentrum på behagligt avstånd.

Brf Makrillen kommer stå färdigt för inflyttning från 2020/2021.


Vilken är din drömlägenhet?

Se alla lägenheter med planlösning och prislista i vår lägenhetsväljare och hitta den som passar just dig.

Gå till lägenhetsväljaren för kvarter 1 >>
Gå till lägenhetsväljaren för kvarter 2 >>
Solstudien i lägenhetsväljaren är baserad på den 1 juli.


Visningslägenhet

Innan du flyttar in i Brf Makrillen har du möjlighet att göra olika inredningsval till din lägenhet. Via vår visningslägenhet kan du se vilka grundval som ingår samt vilka tillval du har möjlighet att göra mot en kostnad. Klicka på ”Visningsläge” när du är inne i portalen för att se vad som ingår och vilka val du kan göra till din lägenhet. Vänligen observera att ändringar i produktvalen kan förekomma.
Gå till visningslägenheten >>


Rundvandring i lägenhet med 3 rum och kök

Spana in hur en av våra lägenheter med 3 rum och kök ser ut här.
Gå till rundvandringen >>

Nära till precis allt.

I Gamlestaden finns det gott om historia. Det hör man till och med på namnet. 1473 grundades här den stad som senare skulle flyttas några kilometer åt sydväst, och få namnet Göteborg.

Idag byggs det som aldrig förr i Gamlestaden. Kvarteret Makrillen och Brf Kulan ligger längs huvudstråket Artillerigatan, omgärdad av ett utsiktsberg, träd och planteringar. Här är det redan nu fullt av liv och rörelse, men i framtiden kommer det att bli ännu mer av den varan. Då kommer du att mötas av massor av butiker och caféer i SKF:s gamla fabrik som ligger tvärs över gatan. Väljer du att gå åt det nordöstra hållet är du snart i Kvibergs grönområden och om du tar dig åt det sydvästra hållet är du strax i centrala Göteborg.

Göteborgs centrum ligger knappt fem kilometer bort, vilket tar några minuter med spårvagn och inte mycket längre tid med cykel. Och eftersom Gamlestaden är en stadsdel som funnits så länge, finns det redan en välfungerande infrastruktur i form av förskolor, skolor, cykelstråk och kommunikationer.

Läget är med andra ord perfekt för den som vill ha nära. Till allt.

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet och ger dig en större möjlighet att få just din drömlägenhet. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Kvarteret Makrillen – både bostads- och hyresrätter

Bostadsområdet Kvarteret Makrillen ska bestå av två kvarter. Det ena med bostadsrätter och det andra blir en blandning av bostads- och hyresrätter med gemensam gård och några affärslokaler. Samtliga bostadsrätter bygger och säljer vi på Egnahemsbolaget och samtliga hyresrätter kommer att förvaltas av Poseidon.

Sport och kultur

På Kviberg i närheten ligger Prioritet Serneke Arena – Sveriges största multisportarena. På andra sidan Säveån finns Kristinedals träningscenter och vid Gamlestadsvägen Alelyckans sportcenter, som erbjuder gym och simbassäng respektive banor för flera racketsporter. Föreningslivet är aktivt och det händer mycket nytt och spännande inom kulturområdet.

Se filmen om den kommande Gamlestaden – Så här kommer det se ut inom några år!

Är du nyfiken på allt som händer vid Gamlestads Torg? Då ska du läsa mer på gamlestadstorg.se och den utveckling av området som utförs av Platzer >>

Kontakta gärna vår säljare Mikael BarDavid för mer information.

Projektstatus för Gamlestaden – Brf Makrillen:

Byggstart
FAKTA / Gamlestaden – Brf Makrillen
  • Antal bostäder 137 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Pris från 1 580 000 kr
  • Storlek 23 - 100 kvm
  • Inflyttning från Preliminärt från 2020/2021
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×