GAMLESTADEN – BRF MAKRILLEN / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Säljare

Mikael BarDavid

Telefon: 031-707 70 12

Mobil:

Maila Mikael

»Nästa visning 26/10 kl. 11.30 - 12.15
Klicka för mer information

Gamlestaden – Brf Makrillen

Nya lägenheter nära till precis allt.

I Gamlestaden finns det gott om historia. Det hör man till och med på namnet. 1473 grundades här den stad som senare skulle flyttas några kilometer åt sydväst, och få namnet Göteborg.

Idag byggs det som aldrig förr i Gamlestaden. Kvarteret Makrillen och lägenheterna i Brf Makrillen ligger längs huvudstråket Artillerigatan, omgärdad av ett utsiktsberg, träd och planteringar. Väljer du att gå åt det nordöstra hållet är du snart i Kvibergs grönområden och om du tar dig åt det sydvästra hållet är du strax i centrala Göteborg.

Göteborgs centrum ligger knappt fem kilometer bort, vilket tar några minuter med spårvagn och inte mycket längre tid med cykel. Och eftersom Gamlestaden är en stadsdel som funnits så länge, finns det redan en välfungerande infrastruktur i form av förskolor, skolor, cykelstråk och kommunikationer. Avståndet till hållplatser för kollektivtrafiken är kort och dessutom så ligger ett nytt resecentrum på behagligt avstånd.

Läget är med andra ord perfekt för den som vill ha nära. Till allt.

 

137 nya bostadsrättslägenheter i en växande stadsdel med historia

På denna minst sagt spännande plats bygger vi ditt nya hem. Här kommer 137 nya bostadsrättslägenheter att ta form i storlekarna 1–4 rum och kök. I ditt hus, som är 4, 6 eller 7 våningar, kan du njuta av en helt egen, modern lägenhet i en stadsdel som har mycket att lova inför framtiden.

Och om ett par år, när du sitter på balkongen och sippar på eftermiddagskaffet tillsammans dina vänner, kommer ni blicka ut över Gamlestaden och minnas tillbaka. Ni kommer att prata om när du flyttade hit och säga att ”tänk vad mycket som hänt sedan dess”.

Ja, om ett par år kommer mycket ha hänt i ditt eget hem – men mycket kommer också ha hänt i din stadsdel. För här växer det som aldrig förr, och du kommer att vara med på den resan.

 

Inbjudande gårdsliv i kvarteret Makrillen – för dig och dina vänner!

Kvarteret Makrillen är egentligen två kvarter. Det ena består av bostadsrätter och det andra en blandning av bostadsrätter och hyresrätter. Båda kvarteren har två härligt lummiga gårdar med flera avskilda sittgrupper. Det är lite som att ha en egen trädgård med plats för middagsbjudning, rabarbersaft eller backgammonkvällar. Bjud över dina vänner på en middag och njut tillsammans i din mysiga ”trädgård”.

Här kan det även vara på sin plats att nämna att bostadsrättsföreningen har några gemensamma ytor som du förstås ser till att använda. I hälsostudion kan du både få upp pulsen i träningsdelen och sedan låta den komma tillbaka till behaglig vilopuls i bastun eller relaxavdelningen.

Föreningens gemensamma mötesrum kan lätt bli en övernattningslägenhet, här finns nämligen ett smart sängskåp med fyra sängplatser.

Vårt nya bostadsområde får gott om cykelparkeringar och ett garage med begränsat antal parkeringsplatser för de boende i kvarteret Makrillen.

 

Gör en rundvandring i lägenhet med 3 rum och kök

Spana in hur en av våra lägenheter med 3 rum och kök ser ut här.
Gå till rundvandringen >>

   

Hitta din drömlägenhet i vår lägenhetsväljare! 

Se alla lägenheter med planlösning och prislista i vår lägenhetsväljare och hitta den som passar just dig. Observera att solstudien är en uppskattning på hur solen ligger.

Gå till lägenhetsväljaren för kvarter 1 >>
Gå till lägenhetsväljaren för kvarter 2 >>
Solstudien i lägenhetsväljaren är baserad på den 1 juli.

 

Visningslägenhet för dina inredningsval

Innan du flyttar in i Brf Makrillen har du möjlighet att göra olika inredningsval till din lägenhet. Via vår digitala visningslägenhet kan du se vilka grundval som ingår samt vilka tillval du har möjlighet att göra mot en kostnad. Klicka på ”Visningsläge” när du är inne i portalen för att se vad som ingår och vilka val du kan göra till din lägenhet. Vänligen observera att ändringar i produktvalen kan förekomma.
Gå till visningslägenheten >>

 

Sport och kultur

På Kviberg i närheten ligger Prioritet Serneke Arena – Sveriges största multisportarena. På andra sidan Säveån finns Kristinedals träningscenter och vid Gamlestadsvägen Alelyckans sportcenter, som erbjuder gym och simbassäng respektive banor för flera racketsporter. Föreningslivet är aktivt och det händer mycket nytt och spännande inom kulturområdet.

Se filmen om den kommande Gamlestaden – Så här kommer det se ut inom några år!

Är du nyfiken på allt som händer vid Gamlestads Torg? Då ska du läsa mer på gamlestadstorg.se och den utveckling av området som utförs av Platzer >>

Kontakta gärna vår säljare Mikael BarDavid för mer information.

Projektstatus för Gamlestaden – Brf Makrillen:

Försäljning pågår
FAKTA / Gamlestaden – Brf Makrillen
  • Antal bostäder 137 st
  • Hustyp Lägenhet
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Pris från 1 580 000 kr
  • Storlek 23 - 100 kvm
  • Inflyttning från Preliminärt från 2020/2021
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×