ANGERED, ÖVRE LÖVGÄRDET – BRF ÖVRE LÖVET / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Mäklare

Camilla Englawik

Telefon: 0737-440280

Mobil:

Maila Camilla

»Nästa visning 19/9 kl. 16.30 - 17.30
Klicka för mer information

Angered, Övre Lövgärdet – Brf Övre Lövet

Bo lummigt, lugnt och naturskönt

Välkommen till Övre Lövgärdet. Här omges du av lummig växtlighet, fina motionsslingor och avkopplande grönområden. Mitt i den här grönskan bygger vi ditt framtida hem. När du placerat soffan precis rätt, puffat till kuddarna och ställt frukostskålen i diskmaskinen har du hela dagen framför dig. Gott om tid att upptäcka närområdet alltså.

Kanske börjar du med en skön promenad runt Surtesjön? På din favoritklippa plockar du fram kaffetermosen, tar av dig barfota och låter solen värma både fötter och själ. Om du känner dig mer inställd på äventyr tar du dig till det närliggande naturreservatet Vättlefjäll. Där kan du hyra en kanot och glida fram bland små sund och välkomnande öar.

När du tröttnat på att hika, springa, paddla, lata dig på klippor, fiska, grilla och bada kan det vara skönt att veta att det är enkelt att ta sig in till Göteborgs centrum. Med buss och spårvagn är du inne en halvtimme senare. Och eftersom både Lövgärdets centrum och Angered centrum ligger ännu närmare finns det både butiker och service några minuter bort. Även förskola och skola ligger inom tryggt gångavstånd.

Välkommen hem till lugnet.

Inflyttning startar från hösten 2019.

 

66 moderna  lägenheter

På den plats där bygger vi ditt hem ska tre lägenhetshus med totalt 66 lägenheter snart stå. Varje hus är 6 våningar högt, och lägenheterna är mellan 2–4 rum och kök. Storlekarna varierar mellan 54-98 kvm.

I din lägenhet kommer du snart att känna dig som hemma. Den är välplanerad och smart, så när du sitter i vardagsrummet har du gott om plats att umgås med familj och vänner, samtidigt som det bara är några bekväma steg till antingen köket eller sovrummet. Och när vi ändå pratar om sovrummet. Det är ljust, luftigt och rymligt. Här sover du gott hela natten, och som allra bäst efter en dag med en massa naturupplevelser, på fotbollsplanen eller efter att du utmanat dig på utegymmet.

Vi måste också prata om balkongerna. Alla lägenheter har en generös balkong, perfekt att flytta ut frukosten och eftermiddagsluren, sällskapslivet och nattsuddandet på. Ju högre upp i huset du bor, desto mer spektakulär utsikt förstås. Och du som flyttar in i 4 rum och kök har balkonger i två olika väderstreck. En för er vuxna, och en för era ungdomar kanske?

 

Vilken är din drömlägenhet?

Se alla lägenheter i vår lägenhetsväljare och hitta den som passar just dig.
Gå till lägenhetsväljaren >>

Solstudien i väljaren är baserad på den 26 juni. Observera att solstudien är en uppskattning på hur solen ligger.

Få en inblick i  ditt nya boende!

Vandra runt i en lägenhet med 2 rum och kök här >>

 

Intresseanmälan

Gör intresseanmälan nu för att komma i kontakt med vår säljare.

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en bostad och ger dig en större möjlighet att få just din drömbostad. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

Försäljning pågår i detta projekt, när du gjort en intresseanmälan kommer du att bli kontaktad av vår säljare.

Läs mer om köpprocessen här >>

Kontakta gärna vår säljare Camilla Englawik för mer information.

Projektstatus för Angered, Övre Lövgärdet – Brf Övre Lövet:

Försäljning pågår
FAKTA / Angered, Övre Lövgärdet – Brf Övre Lövet
  • Antal bostäder 66 st
  • Hustyp Flerbostadshus, Lägenhet
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Pris från 1 335 000 kr
  • Storlek 54 - 98 kvm
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×