ANGERED, ÖVRE LÖVGÄRDET – BRF ÖVRE LÖVET / MENY
Förminska menyn Förstora menyn
PERSONUPPGIFTSLAGEN

Säljare

Helen Bergendahl

Telefon: 031-707 71 56

Mobil:

Maila Helen

»Nästa visning 29/5 kl. 16.30 - 18.00
Klicka för mer information

Angered, Övre Lövgärdet – Brf Övre Lövet

Nya lägenheter med bostadsrätt i Övre Lövgärdet

Markvisning 29 maj

Kom och träffa oss ute på plats och få all information du önskar för att kunna köpa just den lägenhet du är intresserad av. Vi står på plats på bygget med informationsmaterial, priser och planlösningar. 
Datum: Onsdag den 29 maj
Tid: 16.30 – 18.00
Plats: Mejramgatan 18, Övre Lövgärdet, Angered
Buss/parkering: Närmaste hållplats är Mejramgatan. Om du kommer med bil finns närmaste parkering mittemot busshållsplatsen utmed Lövgärdesvägen.

 

Moderna lägenheter i naturskönt läge

I Övre Lövgärdet, mellan Surtesjön och Angered Centrum, håller tre nya lägenhetshus på att byggas. Åt ena hållet ligger ett skogsområde, sjön, ett utegym och fina lekplatser. Det är också häråt du tar dig om du vill ta en uppfriskande runda i Vättlefjälls naturreservats motionsspår eller paddla ut med kanot till någon av de många öarna. Åt andra hållet hittar du både skola, förskola och matbutiker. Här bygger vi nu 66 välplanerade bostadsrättslägenheter i olika storlekar. Lägenheterna är 2–4 rum och kök och varierar i storlek mellan 54 och 98 kvm.

De 66 lägenheterna är fördelade på tre stycken sexvåningshus, med 22 lägenheter i varje. Alla lägenheter har balkong. Stora delar av området är bilfritt vilket gör både atmosfären och tempot lugnare. Med kollektivtrafiken tar du dig enkelt till knutpunkten Angered centrum, där det snabbt och enkelt går förbindelser in till Göteborgs centrala delar.

Inflyttning startar från hösten 2019.

Nära natur och centrum

De som bor i Övre Lövgärdet har naturen som ständig granne. Vid närliggande Surtesjön finns både vandringsstigar, motionsslinga, badplats, omtalade paddelvatten, fiskemöjligheter och fina grillplatser. Runt sjön är det grönt, lummigt och vilsamt att slå sig ner. Men det är heller inte långt till närmaste hållplats för kollektivtrafiken. Med buss och spårvagn är du i Göteborgs centrala delar en halvtimma senare. I området finns också förskolor och skolor, vårdcentral, apotek och mataffär. Det finns även fotbollsplan, utomhusgym och lekplats för den med spring i benen.

 

Vilken är din drömlägenhet?

Se alla lägenheter i vår lägenhetsväljare och hitta den som passar just dig.
Gå till lägenhetsväljaren >>

Solstudien i väljaren är baserad på den 26 juni.

Få en inblick i  ditt nya boende!

Vandra runt i en lägenhet med 2 rum och kök här >>

Interiör

Lägenheterna är välplanerade och lättmöblerade med kvadratsmarta planlösningar. Köket är utrustat med vita vitvaror, golvstående spis med keramikhäll, diskmaskin och mikro. Skåpsluckorna är ljusa och släta. Sovrummen är rymliga och ljusa. Både hall, kök, vardagsrum och sovrum har parkett. Badrummet är helkaklat med möjlighet att kostnadsfritt välja till tvättmaskin och torktumlare.

Exteriör

Fasaderna till lägenhetshusen är smakfullt roströda i tegel med ett vackert lutande tak. Stensättning leder fram till entrén som är behagligt belyst.

Gemensamma ytor

I entréplan har varje lägenhet sitt eget förråd och gemensam tvättstuga. Utanför varje hus finns cykelförråd. 50 stycken p-platser i markplan kommer att byggas längs med Lövgärdesvägen som tillhör Brf Övre Lövet.

Intresseanmälan

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats.

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en bostad och ger dig en större möjlighet att få just din drömbostad. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Kontakta gärna vår säljare Helen Bergendahl för mer information.

Projektstatus för Angered, Övre Lövgärdet – Brf Övre Lövet:

Säljstart
FAKTA / Angered, Övre Lövgärdet – Brf Övre Lövet
  • Antal bostäder 66 st
  • Hustyp Flerbostadshus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Pris från 1 335 000 kr
  • Storlek 54 - 98 kvm
Klicka på bilden för att läsa eller ladda ner informationsbroschyren. Du kan också beställa ett tryckt exemplar genom att maila namn och adress till hemsidespost@egnahemsbolaget.se.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×