UTBY – FJÄLLBO PARK / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Säljare

Helen Bergendahl

Telefon: 031-707 71 56

Mobil:

Maila Helen

Utby – Fjällbo Park

Bo nära friluftsliv och äventyr

Mellan Fjällbo och Utby ligger natursköna Fjällbo Park. Här började de första villorna byggas runt 1910 och genom åren har både radhus och flerfamiljshus tillkommit. Området Fjällbo Park gränsar till Fjällbo Ängar och Fjällboberget där det kryllar av naturstigar, små grottor och inte mindre än 180 klättringsleder med varierande svårighetsgrad. En fem kilometer lång led binder samman Fjällbo med naturen i Bergsjön.

Här i Fjällbo Park ska vi bygga ca 60 lägenheter med bostadsrätt i olika storlekar. Planerd säljstart 2019 och inflyttning från 2020/2021.

Service och kommunikationer

I området finns service i form av skola, förskola och kollektivtrafik. I närområdena Gamlestaden, Munkebäckstorg, Bergsjön och Allum i Partille finns vårdcentral, bibliotek och flera butiker. Från Fjällbo Park går busslinjer in till centrum och det finns gott om gång- och cykelvägar inom området.

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet och ger dig en större möjlighet att få just din drömlägenhet. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Projektstatus för Utby – Fjällbo Park:

Detaljplaneprocessen
FAKTA / Utby – Fjällbo Park
  • Antal bostäder 60 st
  • Hustyp Flerbostadshus, Lägenhet
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×