SISJÖN, ASKIM – SISJÖDAL RADHUS – ETAPP TVÅ / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Sisjön, Askim – Sisjödal radhus – etapp två

Familjära radhus nära naturen.

I Sisjödal kommer elva nya, moderna radhus på 138 välplanerade kvadratmeter växa fram. Husen har 6 rum och kök, två plan i suterräng och härliga trädgårdar som smälter samman med naturen.

Välkommen hem till ett luftigt och smart suterränghus på två plan. Här bor du avskilt med stora, egna ytor men ändå nära en trivsam granngemenskap. På framsidan är tomtgränsen markerad med låga stenmurar för att göra grannskapet öppet och trivsamt. Här får du antingen plats med två bilar eller en mysig uteplats.

Öppna entrédörren och stig in i husets första våning. Här finns ett sovrum som är möjligt att göra om till kontor, ett badrum med plats för badkar och en rymlig och praktisk tvättstuga. Det är också här du hittar det luftiga köket och en generöst tilltagen matplats.

Gå upp en trappa och njut av ljuset som flödar in genom de stora glaspartierna och den härliga altanen på 35 kvm i soligt västerläge. På övervåningen finns plats för tre sovrum som alla knyts samman av det stora, härliga vardagsrummet.

Radhusen i Sisjödal är väl genomtänkta för att skapa en flexibel planlösning. Här finns bra förvaring med dubbel- eller skjutgarderober i varje rum.

På baksidan hittar du den avskilda trädgården som omringas av häckar och stenmur och som smälter samman med den befintliga naturen på andra sidan. Här finns plats för odling, lek och dessutom ett förråd att förvara trädgårdsredskap och maskiner i.

Säljstarten för radhusen i etapp två är beräknad till början på 2020.

Välkommen hem!

Bo nära allt du tycker om.

I Sisjödal råder ett skönt lugn och samtidigt ett ständigt liv och rörelse. Här bor du nära naturen med Askimsbadet bara en löptur bort, skogen alldeles runt hörnet och Sisjön på morgondopp-avstånd. I Sisjöområdet finns all service du kan tänkas behöva i form av livsmedelsbutiker, affärer och restauranger. Sisjön är en plats som allt fler företag väljer att satsa på och där många nya butiker vill etablera sig.

Från Sisjödal bor du bara minuter ifrån Frölunda Torg och Högsbo och in till centrala Göteborg tar du dig snabbt och smidigt med goda bussförbindelser, vidsträckta cykelvägar eller med bil nära motorleden.

 

Sex bostadsbolag utvecklar bostadsområdet Sisjödal

Sisjödal är ett nytt bostadsområde i Sisjön. I området ska det totalt byggas ca 550 nya bostäder, varav Egnahemsbolaget kommer att bygga 66 bostäder. Vi är sex bostadsbolag som utvecklar och bygger det nya bostadsområdet Sisjödal. På sisjödal.se kan du läsa mer om det nya bostadsområdet, vad som är senaste nytt samt vem som bygger var och vad i området.

Projektstatus för Sisjön, Askim – Sisjödal radhus – etapp två:

Projektering
FAKTA / Sisjön, Askim – Sisjödal radhus – etapp två
  • Antal bostäder 11 st
  • Hustyp Enfamiljshus, Radhus
  • Upplåtelseform Äganderätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×