SISJÖN, ASKIM – SISJÖDAL RADHUS – ETAPP TRE / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Säljare

Annica Öhagen

Telefon: 031-707 71 42

Mobil:

Maila Annica

Sisjön, Askim – Sisjödal radhus – etapp tre

Ljusa radhus med sköna uteplatser.

I Sisjödal kommer snart nya, härliga radhus att ta form. Tio suterränghus i tre plan, närmare bestämt. Här bor du ljust, luftigt och behagligt i 6 rum och kök – med möjlighet att göra om till 5 eller 7 rum.

När du kommer till huset välkomnas du av en trevlig framsida. Den har plats för två bilar eller bara för en extra härlig uteplats. Tomtgränsen markeras av låga stenmurar för att skapa en trivsam grannskapskänsla.

Stig in genom ytterdörren till bottenvåningen. Här hittar du det mesta som behövs för en fungerande vardag som tvättstuga, teknikrum, ett litet pentry och smidig förvaring. I mitten knyts alla rum samman av ett allrum som bjuder in till mysiga filmkvällar eller läsning i lugn och ro.

Välkommen upp till plan två och husets hjärta. Här finns sovrum med walk-in-closet, ett badrum med dusch och ett luftigt vardagsrum i västerläge. I det väl tilltagna köket kan du laga inspirerande maträtter och bjuda in dina nära och kära till middagar vid den ljusa matplatsen i anslutning till vardagsrummet. Här är det inte svårt att imponera på dina gäster genom att skjuta upp de stora glaspartierna mot altanen och låta gränsen mellan utomhus och inomhus suddas ut.

Mer imponerade lär gästerna bli när du visar dem upp för trappan till plan tre och den generösa terrassen som bara väntar på att få bli mittpunkten för sommarens alla grillkvällar. Rummet i anslutning till terrassen kan antingen användas som sällskapsrum eller sovrum med egen balkong.

Kliv ut i trädgården på husets baksida och låt dina gröna fingrar komma till användning eller luta dig tillbaka och njut av fågelkvitter och skogssus. Trädgården är uppdelad i nivåer för att utnyttja tomtens höjdskillnader och knyta samman huset med naturen.

Säljstarten för radhusen i etapp tre är beräknad till våren 2020.

Välkommen hem!

Bo nära allt du tycker om.

I Sisjödal råder ett skönt lugn och samtidigt ett ständigt liv och rörelse. Här bor du nära naturen med Askimsbadet bara en löptur bort, skogen alldeles runt hörnet och Sisjön på morgondopp-avstånd. I Sisjöområdet finns all service du kan tänkas behöva i form av livsmedelsbutiker, affärer och restauranger. Sisjön är en plats som allt fler företag väljer att satsa på och där många nya butiker vill etablera sig.

Från Sisjödal bor du bara minuter ifrån Frölunda Torg och Högsbo och in till centrala Göteborg tar du dig snabbt och smidigt med goda bussförbindelser, vidsträckta cykelvägar eller med bil nära motorleden.

Sex bostadsbolag utvecklar bostadsområdet Sisjödal

Sisjödal är ett nytt bostadsområde i Sisjön. I området ska det totalt byggas ca 550 nya bostäder, varav Egnahemsbolaget kommer att bygga 66 bostäder. Vi är sex bostadsbolag som utvecklar och bygger det nya bostadsområdet Sisjödal. På sisjödal.se kan du läsa mer om det nya bostadsområdet, vad som är senaste nytt samt vem som bygger var och vad i området.

Projektstatus för Sisjön, Askim – Sisjödal radhus – etapp tre:

Projektering
FAKTA / Sisjön, Askim – Sisjödal radhus – etapp tre
  • Antal bostäder 10 st
  • Hustyp Enfamiljshus, Radhus
  • Upplåtelseform Äganderätt
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×