HISINGS BACKA – SELMA STAD / MENY
Förminska menyn Förstora menyn

Säljare

Mikael BarDavid

Telefon: 031-707 70 12

Mobil:

Maila Mikael

Hisings Backa – Selma stad

Nya bostadsrättslägenheter i Selma stad

Selma stad, en plats fylld av liv.

Selma stad är en plats för livets alla delar. Här finns handel, service och kultur. Torget är hjärtat, parkstråket och naturen är lungorna. En stadsdel fylld av liv från morgon till kväll. Här vill man bo, arbeta och leva.

Mitt i Selma stad hittar du Selma Lagerlöfs Torg där ett nytt centrumkvarter ska byggas med mataffärer, butiker och service för ett gott vardagsliv. I husen längs med torgstråket kommer det också att finnas butiker och service. Torgstråket kommer att sträcka sig genom hela området och mynna ut i det lugnare parkstråket.

Det planeras för ca 1 000 bostäder i första etappen vid torget. Det kommer att finnas hyresrätter, bostadsrätter, studentlägenheter, trygghetsboende och seniorboende i Selma stad. Ett torgstråk från hållplatsen kommer att leda förbi stadsdelshus, handelshus och övriga verksamheter till parkstråket.

Här planerar Egnahemsbolaget omkring 110 nya bostadsrättslägenheter med planerad säljstart 2020 och inflyttning från 2021.

110 bostadsrättslägenheter

Lägenheterna varierar från 1–5 rum och kök och de kommer att vara fördelade på tre flerbostadshus. Ett av dem kommer att vara ett punkthus på tio våningar och från de översta våningarna har du en fantastisk utsikt. De två andra husen kommer att vara 3–5 våningar höga. Tillsammans bildar de tre husen ett kvarter med en gemensam gård, som bjuder in till trevligt umgänge med grannarna. Dessutom har alla lägenheterna egen balkong eller uteplats.

Bekvämt och enkelt 

Det ska vara bekvämt att bo i Selma stad. Varje lägenhet har ett förråd och cykelparkeringar finns i anslutning till husen. Ett begränsat antal bilparkeringar kan hyras i närheten för de boende och busshållplats finns endast några minuters promenad bort. Bostadskvarteret är granne med både parkstråket och torgstråket. Ja, här finns allt för det goda vardagslivet med handel och service utanför dörren och hiss till ditt egna hem.  

Selma stad – en plats fylld av liv – www.selmastad.se

Gå in och kika på den interaktiva kartan över Selma stad för att få en samlad bild. På ett överskådligt sätt kan du utforska hur stadsdelen kommer att utvecklas och fyllas med ännu mera liv. Här hittar du information om allt från bostäder och kommersiella lokaler till torg, parker, handel & service, idrott, kultur, natur och mycket mer.

För dig som vistas i området och vill veta vad som händer och när, klicka här och läs om aktuell bygginfo och nyheter >>

Gör intresseanmälan nu och du får inbjudan till säljstart samt en köplats

Du registrerar din intresseanmälan genom att fylla i dina kontaktuppgifter i rutan för INTRESSEANMÄLAN som du ser här ovan.

Genom att registrera intresseanmälan får du en köplats till detta bostadsprojekt. Turordningen bestäms utifrån datum och klockslag för din registrering. Din köplats gäller vid säljstarten när du anmäler intresse för att boka en lägenhet och ger dig en större möjlighet att få just din drömlägenhet. Köplatsen gäller endast för det område som du registrerat intresseanmälan till.

När du gjort intresseanmälan kommer du fortlöpande att få information per e-mail om detta bostadsprojekt.

Läs mer om köpprocessen här >>

Projektstatus för Hisings Backa – Selma stad:

Projektering
FAKTA / Hisings Backa – Selma stad
  • Antal bostäder 110 st
  • Hustyp Flerbostadshus, Lägenhet
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
  • Inflyttning från Preliminärt slutet 2021
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×